TV PREPORUKA

Uma Thurman u Tarantinovom filmu Pakleni šund i još nekoliko filmova za produženi vikend

TV raspored za produženi vikend donosi zbilja dobre stvari

U vrijeme produženog vikenda imamo vremena za sve, za izlaske, odmor, ali i za gledanje filmova. Kako bismo mi, ali i vi znali što vas čeka istražili smo ponudu. A nudi se svašta od komedija, akcijskih i fantastičnih filmova do trilera.

Lov na losose u Jemenu, Cinestar TV, subota, 20.45 sati

Alfred Jones (Ewan McGregor) znanstvenik je koji se specijalizirao za uzgoj ribe. On ne vidi dalje od svog svakodnevnog života sve dok njegov svijet nije iznenada uzdrman zahvaljujući jemenskom šeiku koji je opsjednut ribolovom i želi postići naizgled nemoguće – lov na losose u Jemenu. Na tom čudesnom putovanju nemoguće postaje moguće.

Proud Mary, HBO2, subota, 20.45 sati

Ubojita, profesionalna plaćenica radi za najpoznatiju zločinačku obitelj u gradu, na čijem je čelu Benny. Kad Mary upuca zaštićenog mafijaša kako bi spasila dječaka mora se sukobiti s galerijom kriminalaca, od ruske mafije do onih njoj najbližih, uključujući i svog bivšeg ljubavnika. Naoružana svojom pameću i ormarom punim oružja Mary je spremna na sve kako bi preživjela u ovom energičnom akcijskom trileru.

Noć igre, Cinemax, subota, 21.35 sati

Redateljski dvojac Jonathan Goldstein i John Francis Daley koje znamo iz filma ‘Godišnji odmor snova’ zaslužni su za ovu komediju o grupi prijatelja koji se redovito sastaju kako bi zajedno provodili večeri uz druženje i igre. Te su večeri svima dugogodišnja tradicija, a ujedno i bijeg od svakodnevnih briga, sve dok jedne večeri ne svjedoče događaju koji će im promijeniti život.

Pakleni šund, AMC, subota, 22 sata

Pumpkin (T. Roth) i Honey Bunny (A. Plummer) dvoje su lopova koji, jedući u gostonici, odluče kako je najbolja stvar koju mogu napraviti ta da je opljačkaju. Vincent Vega (J. Travolta) i Jules Winnfield (V. Rhames) plaćeni su ubojice koji rade za Marcusa Wallacea (V. Rhames). Svome šefu moraju vratiti posebnu i vrlo tajanstvenu aktovku.

Operacija Overlord, HBO, nedjelja, 20 sati

Na sam Dan D skupina vojnika poslana je u nacistički okupiranu Francusku kako bi dovršili zadnju ratnu misiju. Na terenu otkrivaju nacistički laboratorij koji izvodi groteskne i lude pokuse na lokalnim seljanima. Vojni ih trening nije pripremio za ono što će uslijediti – spašavanje svijeta od još veće prijetnje. Riječ je naime o borbi s postrojbom genetski poboljšanih supervojnika.

Obitelj Kremenko, FOX, nedjelja, 21 sat

https://www.youtube.com/watch?v=xzZHPAKoETM

Bedrock je grad iz daleke prošlosti. Njegovi žitelji su svima nama poznate obitelji – Kremenko i Kamenko. Fred Kremenko i Barney Kamenko prijatelji su od djetinjstva. Zajedno rade i zajedno provode slobodno vrijeme. Barney ipak ima problem. Kad on i Betty ne mogu imati dijete žele ga posvojiti. No, za to treba novac, a tu će uskočiti Fred. Barney će svojim lukavstvom omogućiti svom najboljem prijatelju da postane potpredsjednik kamenoloma.

Lice s ožiljkom, TV1000, nedjelja, 21 sat

Tony Montana (Al Pacino) je prognani sitni kubanski kriminalac koji se u Miamiju pridružuje narkobosu Franku Lopezu (Robert Loggia). Tony je beskrompisan, nemilosrdan i odlučan da u životu uspije pod svaku cijenu. Zajedno sa svojim starim prijateljem Mannyjem Rayjom (Steve Bauer), od totalnog dna u kriminalnom lancu Montana uzdižu se do samog vrha floridskog kriminalnog lanca.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba