VIJEST

U Zagrebu se otvara još jedno drive-in kino. Evo lokacije i ostalih detalja

Od četvrtka 21. svibnja CineStar pokreće pop up drive-in kino u Zagrebu

Jedna od stvari koja nam je tijekom karantene itekako falila, svakko su odlasci u kino. Dok nestrpljivo čekamo da se ponovno otvore omiljene nam dvorane, stigla je sjajna vijest iz CineStara. Odlučili su pokrenuti pop up drive-in kino.

Lokacije je parking Arena Centra, prvi prikazivanje počinja idućeg četvrtka, točnije 21. svibnja, a projekcije će biti svakog tjedna od četvrtka do nedjelje s početkom u 21:30. I tako sve do 14. lipnja.

Najavili su poštivanje svih sigurnosnih mjera koje je propisao Nacionalni stožer za civilnu zaštitu, a broj mjesta je ograničen na 100 automobila. Filmovi će se prikazivati na velikom ekranu, a zvuk filma posjetitelji mogu pratiti isključivo putem svojih radijskih aparata u automobilu putem FM frekvencije. Ulaznice se kupuju online na ovom linku, a na području ovjere kino ulaznice posjetitelji će, ne izlazeći iz automobila, od CineStar djelatnika dobiti svoje kokice te poklon piće koje omogućuje partner Coca-Cola. Na odlasku ih čeka poklon piće powered by Stella Artois, u kojem će se moći uživati u privatnosti svojih domova. Cijena paketa po vozilu je 120 kuna.

Filmovi koji će biti na repertoaru su: “21 most”, “1917”, “The Gentlemen”, “John Wick: Chapter 3 – Parabellum”, “Birds of Prey i emancipacija famozne Harley Quinn”, “Joker”, “Blizanac”, “Nemoguća misija: Raspad sistema”, “Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera”, “Nož u leđa”, “Kapetanica Marvel”, “Prevarantice s Wall Streeta”, “Anna”, “Zavedi me ako možeš”, “Zov divljine” i “Jojo Rabbit”.

Cinestar

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba