INTERIJER

U Tokiju se otvorio prvi 2D bar u kojem biste se mogli osjećati kao da ste ušli u bojanku

Sigurne smo da u Tokiju možete pronaći baš sve, a odnedavno i prvi 2D kafić

Tokijo je ovo ljeto postao bogatiji za jedno potpuno otkačeno mjesto za ispijanje pića. Radi se o prvom dvodimenzionalnom kafiću koji je zbog toga uskoro postao jedan od najpopularnijih u tom djelu grada. Smješten u Shin Obuko ovaj kafić se ističe svojim interijerom koji izgleda kao crtani film, bojanka ili spot benda A-ha – Take on me.

Kako navodi Bored Panda ovo mjesto je inspirirano uspjehom kafića Yeonnam-dong 239-20 (aka Greem Cafe) sa sjedištem u Seulu koji je postao viralan na internetu prošle godine. Nije neobično kako bi netko kopirao taj model uređenja, kad je tako neobičan.

2D cafe

Počevši od samog ulaza koji ima retro estetiku u lijepo uređenom jednobojnom prostoru s bijelim podovima, zidovima, namještajem i drugim malim detaljima. Stoga, kada naručite trendovski čaj s mjehurićima tzv. bubble tea, cijelo iskustvo bit će vrlo ž ivopisno jer vas oči varaju u razmišljanju je li ovaj kafić uopće pravi.

Zabavna činjenica je da namještaj nije jednobojan, već dvobojan. Sve ravne površine su bijele, dok rubovi imaju meke, neravne crne pruge baš kao i skice. Međutim, za neke stvari, uopće nema prevare. Na primjer, zavjese i cvijeće doista su umjetnička djela ravna ploha.

Kafić nudi široku paletu čajeva s mjehurićima, tako da možete birati između ukusa ananasa, borovnice, rajčice i manga. Također nude i patbingsu, poznati koreanski ledeni desert koji dolazi u različitim okusima. Stoga posjetitelji mogu ne samo diviti se neobičnom dizajnu interijera, već i kušati uvijek neke nove okuse deserata.

2D Cafe

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba