dizajn interijera

U Splitu smo pronašli interesantan apartman. Zamislite ovo, smješten je u bivšem vinskom podrumu

Kameni, moderni detalji i zanimljiva izvedba čine Volat posebnim splitskim smještajem u kojem se prije nalazio vinski podrum. Evo rezultata

U 220 godina starom vinskom podrumu jedne kamene kuće u Splitu pronašli smo jedan poseban i vrlo atraktivan apartman Volat koji može primiti dvije osobe. Na samo pet minuta od splitskog centra, smještaj je ovo koji će vas podsjetiti na kakvu moderno uređenu špilju kakvu dosad sigurno niste imali prilike vidjeti.

U samo 34 četvorna metra vlasnici su uspjeli smjestiti sve neophodno za ugodan boravak, pa tako Volat ima spavaću sobu, toalet, kuhinju, blagovaonicu i dnevni dio, a okružuje ih kamen koji vlasnici smatraju prigodnim dalmatinskim lajtmotivom koji nisu željeli izostaviti.

S obzirom na to da je riječ o podrumu, velika pažnja u Volatu morala se posvetiti umjetnoj rasvjeti koja je pomno osmišljena da bi se na pravi način kompenzirao nedostatak prirodne svjetlosti. Renovacija je bila priličan izazov ako uzmemo u obzir prethodnu namjenu prostora i trajala je oko osam mjeseci, a kao posebnost Volata ističe se i zaobljeni strop.

Kako bi pak stvorili kontru kamenu, odluka je pala na pastelni kolorit pri čemu glavnu riječ vodi baby plava baršunasta sofa u dnevnom boravku. Estetska skladnost nadograđena je i ružičastim ukrasnim detaljima, biljkama, kao i elementima načinjenim od drva.

U nastavku pogledajte ovu vrlo atraktivnu renovaciju, a o samom apartmanu više detalja možete pronaći ovdje.

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba