GASTRO

U sklopu projekta Chefs at sea u šest restorana na obali kuhat će internacionalni chefovi

FOTO: PR

Šest JRE-HRVATSKA restorana na obali

Chefs at sea, projekt je udruživanja i zbližavanja chefova udruge JRE koja je rasprostranjena u 16 zemalja diljem svijeta. Ove godine, točnije 11. lipnja 2022. u šest hrvatskh JRE restorana u isto vrijeme održat će se večera koju će pripremiti šest različitih internacionalnih gostujućih chefova. Cilj je razmjena znanja i iskustva te međusobno upoznavanje chefova i njihovih timova. Projekt je sponzoriran od strane Hrvatske turističke zajednice koja je dugogodišnji partner udruge JRE-HRVATSKA.

Ovim putem Vas pozivamo da budete dio ove jedinstvene večere za koju možete rezervirati svoje mjesto u jednom od šest restorana. Gostujući chef priprema večeru u pet sljedova, a restoran domaćin brine o vinskoj pratnji. Za vas smo pripremili jedan community stol za osam osoba a samo za Vas kuha gostujući JRE chef. Cijena večere u svim restoranima je ista a ona iznosi: 1,500 kuna.

U kojem restoranu ćete bukirati večeru i tko nam dolazi na večeru saznajte u nastavku:

1. Foša – Srbija, Salon 1905, David Šimunić

2. Pelegrini – Slovenija, Debeluh, Jure Tomić

3. Boba – Španjolska, Borja Marrero, Muxgo

4. Pergola – Švicarska, Hohwald, Heribert Dietrich

5. LD – Rumunjska, Baracca, Roland Suciu

6. Badi – Francuska, Annett Teich, BK