NOVO MJESTO

U Samoboru je otvoren luksuzni salon i koncept trgovina za pse. Saznali smo što sve nudi

Otvorila ga je Leona Kostadinović, a njezina pudla Coco bila je samo poticaj

Samobor je ovih dana dobio novo mjesto rezervirano samo za četveronožne ljubimce. Otvorila ga je Leona Kostadinović, certificirana stilistica za pse koju je kaže na to potaknula njezina pudla Cocco. Radi se o premium salonu za pse i koncept trgovini koja se smjestili na adresi Malinska 1. “Ljubimci u Hrvatskoj u većini salona mogu dobiti samo osnovnu higijensku uslugu, a mi ih u salonu Coccole želimo malo i razmaziti”, rekla nam je Leona.

Interijer salona i koncept trgovine 
Foto: Privatni album

Ističe da je upravo to bio razlog ponuditi luksuzniju uslugu, personalizirane SPA tretmane poput opuštajuće aromaterapije za pse (120 kuna), mliječne kupke, wellnes SPA kadu s ozonom i kromoterapijom (500 kuna), CO2 tretman za sjaj i hidrataciju ili detox tretman zelenom glinom (120 kuna). CO2 tretman i zelena glina se nadoplaćuju uz osnovni tretman, npr. kupanje (150 kuna).

Co2 kapsula za regeneraciju kože (50 kuna), šapokura tj. njega šapa (80 kuna), a uključuje potkraćivanje noktiju, brušenje istih te nanošenje organskog Lila loves it balzama za regeneraciju mekuši s masažom. Naglašava da su usluge namijenjene samo za male i srednje pse.

USLUGE PO MJERI LJUBIMACA

Leona češlja pudlu

Govori nam da su i osnovne usluge luksuznije i napravljene po mjeri ljubimca. “Tako se za tretmane poput kupanja i šišanja koriste aromaterapeutski šamponi koji se stavljaju na njuškice svih ljubimaca, masira im se tjeme u vrijeme kada maska stoji na dlaci, a za štence i pse koji se boje puštamo klasičnu ili meditativnu glazbu.”

Za cilj imaju opuštenije i sretne pse koji bez straha dolaze na tretman i kaže da se već prvi put opuste i veselo mašu repovima za vrijeme trajanje tretmana. “Za vlasnike kojem je njegov ljubimac sve, taj osjećaj mira da je u sigurnim rukama kada ga ostavlja je neprocjenjiv. A i svi postojeći klijenti vole dobiti fotku psa na SPA tretmanu s isplaženim jezikom gdje vide kako uživa.” Dodaje da joj je to samo potvrda da je ono što radi dobro.

ZDRAVE GRICKALICE I IGRAČKE ZA MOZGANJE

Pas na tuširanju

U sklopu salona je i trgovina u kojoj caruju premium grickalice u kojima nema skrivenih alergena kao i prirodne poslastice protiv bakterija u ustima. Naravno, tu su i nezaobilazne igračke za mozganje i razvijanje inteligencije te prirodna kozmetika za održavanje njege pasa. Dodaje da jedini u Hrvatskoj imaju Melanie Newman Salon Essentials kozmetiku koja uključuje šampone, regeneratore, sprejevi za raščešljavanje i mnoge druge proizvode.

Pas na sušenju

Idući put kada vaš psić bude trebao neku od usluga, Coccole je mjesto s kojim sigurno nećete pogriješiti, a neke od pozitivnih iskustava i komentare vlasnika možete provjeriti na službenom Instagram profilu. Kao i fotkice preslatkih ušminkanih pasa.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube