DIZAJN INTERIJERA

U ovih 12 spavaćih soba luksuznih hrvatskih vila naspavali bi se i oni najumorniji

Stalno smo umorne i nikako se naspavati. Palo nam je napamet da bismo se možda u nekoj od ovih spavaćih soba hrvatskih vila konačno naspavale

Posljednjih nekoliko mjeseci na Super1 predstavljali smo vam redovito niz luksuznih hrvatskih vila, kuća za odmor, apartmana i imanja. Isto tako, svi projekti redom estetski su i arhitektonski vrlo posebni te različiti, a svaki od njih pronašao je i svoje poklonike. Elegancija, luksuz, dizajn, atraktivnost, pomaknutost, inovacija, sjajna rješenja samo su neki od epiteta koji se uz njih vežu, a koje ste mogli vidjeti te se njima inspirirati.

Ono što im je svima zajedničko su definitivno lijepo uređene spavaće sobe čiji vam presjek donosimo u ovom članku. Osim što je riječ o intimnim zonama koje svojim uređenjem moraju osigurati prostoriju za maksimalni neometani odmor, mnoge od njih mogu se pohvaliti kakvim zgodnim detaljima, kombinacijama boja, materijala, intervencijskim dosjetkama, ali i nerijetko famoznim pogledom na more, prirodu itd. Malo je reći kako bi se u mnogima od njih naspavali vjerojatno i oni najumorniji. Evo, uvjerite se sami u našem pregledu u nastavku gdje vam donosimo 12 zbilja divno uređenih spavaćih soba.

Villa Emilio kod Zadra

CROATIALUXURYRENT.COM

Villa Vista Hills kod Opatije

CROATIALUXURYRENT.COM

Villa Adele kod Poreča

CROATIALUXURYRENT.COM

Vila Noble u Balama

Koridor 27

Villa Perina u Biogradu na Moru

CROATIALUXURYRENT.COM

Vila Alba Seget u Seget Vranjicu

CROATIALUXURYRENT.COM

Villa Sunčica u Sukošanu

Villa Sunčica

Vila Punta Mita na Čiovu

SOTHEBYSREALTY.HR

Vila Mediterranean Flair kod Dubrovnika

SOTHEBYSREALTY.HR

Villa Vizzani pored Labina

Koridor 27

Villa SENT pored Labina

Koridor 27

Kamena kuća u Medulinu

B2 Produkcija

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba