DIZAJN INTERIJERA

U Osijeku smo pronašli moderan novi dom koji ima i super sređen ured. Vodimo vas u razgledavanje

Moderno, funkcionalno, dotjerano i po mjeri. Tako bismo opisale ovaj novi život prostor investitora iz Osijeka

Lokacija Osijek, površina 90 četvornih metara, projektant Gletva Arhitektura. Za početak vam donosimo nekoliko bitnih činjenica prije nego vas odvedemo u ovaj novokreirani projekt modernog doma. Kako doznajem odmah od projektanta, želja investitora bila je da prostorom dominiraju tamni tonovi i drvo. Tako je i izvedeno. No, objašnjavaju dalje iz Gletve kako su zbog utjecaja svjetla na psihičko zdravlje ljudi glavni dio stana – kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak odlučili obući ipak u svjetlije tonove u odnosu na ostatak stana, točnije spavaću sobu i kućni ured.

Ono što dalje projektanti ističu jest da dok rade projekt interijera daju do znanja i da su svjesni da ga ne rade za sebe nego za klijente koji će u tom prostoru živjeti i kojima su kupnja i renovacija ogromni financijski izdatak i zalogaj. Iz tog razloga pokušavaju biti netko tko sluša i pritom traži optimalno, ali i najbolje rješenje za klijenta. S ovim projektom su to i uspjeli postići, na veliko zadovoljstvo samih investitora.

I dok su glavne društvene zone zasjene u jednom tonalitetu iz Gletve govore kako su u spavaćoj sobi zbog male površine i tamnih tonova stavili zatamnjeno ogledalo, koje daje dozu luksuza, a opet raznosi prostorijom dnevno svijetlo. Ono što je zanimljivo, a u skladu s trenutnom situacijom jest da je jedna prostorija ostala rezervirana za kućni ured. Naime, investitor radi u IT sektoru, ali od kuće, pa mu je kućni ured bio must. Želja je bila da ne bude monoton ni sterilan, ali ujedno ugodno mjesto za rad. Ovaj moderni projekt stana smještenog u Osijeku u cijelosti pogledajte u sklopu članka.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba