RELAX

U New Yorku se otvara prvi muzej za pse

Da, dobro ste pročitali, u New Yorku se doista otvara prvi muzej za pse

Nakon muzeja o sladoledu, u New York stiže još jedan pop-up muzej i to onaj koji će biti posvećen čovjekovom najboljem prijatelju – psu.

MUZEJ ZA PSE i LJUDE

View this post on Instagram

“I’m LITTERally the proudest mom!” ? Happy National Dog Day to all you dog parents out there! ❤️ To celebrate you and your furry loved ones, we’re offering a 10% off code for @humansbf ✨ Use code: ‘bestfriend’ for Human + BF tickets ? Valid today and tomorrow ONLY‼️” #humansbf

A post shared by Human's Best Friend (@humansbf) on

Muzej je nazvan Human’s Best Friend, a posvećen je svim vlasnicima pasa i zaljubljenicima u te divne životinje. Imat će osam različitih soba, a svaka od njih nudit će psima iskustvo u kojem mogu uživati.

Jedna se soba tako zove Backyard, a imat će ogradu i dvorište poput kuće u američkom predgrađu što je, kako pišu na službenoj stranici muzeja, san svakog psa. jedna je nazvana Bone Yard, a ima zid ispunjen kostima, druga se pak zove Water Bowl, a radi se o divovskoj zdjeli ispunjenoj plavim teniskim lopticama u kojima psi mogu “plivati” bez da se smoče.

PLEMENITI CILJ

View this post on Instagram

Excited to have a ball this weekend with all my puppy friends! ?: 6️⃣ week old puppy from @rescuecity ? #humansbf

A post shared by Human's Best Friend (@humansbf) on

Osim što će muzej ponuditi odličnu zabavu za pse i njihove vlasnike, osnivači su organizirali projekt kojim će potaknuti udomljavanje pasa. Psi koji se mogu udomiti bit će u samom muzeju pa će se moći udomiti na licu mjesta.

Muzej se otvara u subotu 15. rujna, a bit će otvoren do 12. studenog ove godine pa to možete imati na umu ako se u tom periodu nađete u New Yorku. Ulaznice se već mogu kupiti na službenim stranicama muzeja, a cijena im iznosi 29 dolara po osobi i 39 dolara po osobi sa psom.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba