GASTRO

U Istri otvoren još jedan McDonald’s: Rovinj je 16. hrvatski grad koji nudi svjetski poznate zalogaje

Nakon Poreča i Pule, McDonald’s je od danas dostupan i u Rovinju na adresi u Ulici Štanga 1/ Via Stanga 1

Od 1996. godine, kada je u Zagrebu otvoren prvi McDonald’s u Hrvatskoj, popis gradova čiji stanovnici i posjetitelji mogu uživati u slasnim McDonald’sovim zalogajima iz godine u godinu se povećava. Tako je Rovinj, današnjim otvorenjem McDonald’sa, postao 16. grad na tom popisu.

“Sretni smo što, unatoč otežanom poslovanju, i dalje uspijevamo otvarati nove restorane i nova radna mjesta, pogotovo u godini u kojoj obilježavamo 25. godišnjicu poslovanja na hrvatskom tržištu. Vjerujemo da će McDonald’s u Rovinju brzo postati omiljeno mjesto za stvaranje uspomena”, izjavio je Pavel Pavliček, direktor McDonald’sa Hrvatska.

Pavel Pavliček direktor McDonald’sa Hrvatska i zamjenik gradonačelnika Rovinja David Modrušan

McDonald’s Rovinj 38. je McDonald’s u Hrvatskoj, a uz slasne burgere i hrskave krumpiriće, svi ljubitelji brenda moći će uživati i u ponudi McCaféa. Restoran ima i prostranu terasu za uživanje u najboljoj, 100 posto arabica, kavi u gradu i stvaranje najslađih uspomena, a dostupan je i McDrive.

Otvorenjem novog restorana u Rovinju, McDonald’s je otvorio 30-ak radnih mjesta, a ulaganje je pozdravio i gradonačelnik Rovinja, Marko Paliaga: “Uz stvaranje prilika za zaposlenje koje dolaze s otvaranjem McDonald’sa, drago nam je da početak ljetne sezone možemo dočekati s novom ponudom u gradu koja će obogatiti iskustvo lokalnog stanovništva i turista”.

dr. Vesna Miletić Kancelir, potpredsjednica Društva osoba s invaliditetom Rovinj i Pavel Pavliček

Otvorenje u Rovinju nastavak je ulaganja McDonald’sa koji je u prošloj pandemijskoj godini otvorio četiri nova restorana među kojima su prvi McDonald’s na autocesti A1 te prvi restoran u Bjelovaru. Dolazak u Rovinj obilježen je donacijom u vrijednosti od 30 tisuća kuna rovinjskom Društvu osoba s invaliditetom. McDonald’s Rovinj posjetiti možete svakim danom od 7 sati ujutro do jedan poslije ponoći, dok drive linija petkom i subotom radi produženo; do dva sata poslije ponoći.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba