DRUŠTVENE MREŽE

U inbox vam stižu poruke anonimnih udvarača? Onda ćete se lako poistovjetiti s ovim profilom

Sigurno ste barem jednom dobili jednu od ovakvih poruka u inbox

Poruke udvarača naziv je genijalnog Instagram profila koji bez zadrške dijeli poruke udvarača koje ženama svakodnevno stižu u inbox. Radi se o ponekad nepismenim, a vrlo često neprikladnim porukama koje muškarci šalju na društvenim mrežama misleći da je to sasvim primjeren kanal za udvaranje. Međutim, žene na njih rijetko odgovaraju. No, jednoj djevojci iz Sarajeva one su poslužile kao savršen sadržaj na Instagram profilu @poruke_udvaraca koji danas prati gotovo 20 tisuća ljudi.

PORUKE UDVARAČA KAO SVAKODNEVICA SVIH ŽENA

View this post on Instagram

Znam da sam LJepa, nisam sLJepa ?? #sarajevo #zenica #tuzla #doboj #nevesinje #kotor #budva #dobrinja #ilidza #otoka #alipasino #grbavica #smederevo #sjenica #novipazar #tutin

A post shared by Poruke Udvarača (@poruke_udvaraca) on

“Na ovu ideju sam došla tako što je inbox mojih drugarica i moj uvijek pun ovakvih poruka,” kaže nam autorica profila koja bi voljela ostati anonimna. “Takvim porukama se uvijek nasmijemo”, nastavlja. “Na stranici su sve objave istinite, ali su anonimne. Stranica može biti dobar primjer mladim momcima da shvate koliko je pravopis važan, mogu naučiti kako se ne trebaju javljati curama. Također, mogu vidjeti koliko je zapravo smiješno kad momak napiše: diskoj teci, jesi li ti to nariktala, javi se na vac ap… i mnoge druge poruke koje su objavljene.”

Posebno su smiješne situacije u kojima se frajeri počnu svađati sami sa sobom jer žena na odgovara, a autorica se samo nada da će brojni mladi koji prate njezin profil shvatiti koliko je pristojno i lijepo izražavanje važno.

HUMOR KAO GLAVNI NUSPRODUKT

“Naravno, stranica služi i da se svi mi nasmijemo ovim porukama,” kaže autorica. “Cure mi svakodnevno šalju screenshotove poruka, one koje su mi najsmješnije ja objavim. Drago mi je i što ovim porukama svakodnevno nasmijavam mnoge ljude.” U nastavku vam donosimo neke od najsmješnijih i najneprikladnijih.

View this post on Instagram

Dajana nije fer! #sarajevo #visoko #zenica #travnik #bijeljina #jajce #prijedor #karlovac #knin #split #makarska #neum #konjic #jablanica #zagreb #brograd #zrenjanin #užice #goražde #kraljevo #kruševac #sjenica #tutin #priboj #prijepolje

A post shared by Poruke Udvarača (@poruke_udvaraca) on

View this post on Instagram

Lepo ti ce ska ce ti cijena

A post shared by Poruke Udvarača (@poruke_udvaraca) on

View this post on Instagram

Tagg drugaricu koja dobija ovakve poruke ?

A post shared by Poruke Udvarača (@poruke_udvaraca) on

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba