DIZAJN INTERIJERA

U blizini Biograda pronašle smo kuću koja ima i umjetnu stijenu za penjanje. Sve skupa izgleda jako dobro

Ako ste jedni od onih koji preferiraju aktivni odmor onda je moderna i lijepo uređena Villa Activia u blizini Biograda točno ono što vam treba

U selu Sv. Petar, samo deset kilometara od Biograda, smjestila se jedna neobična, ali vrlo moderna i luksuzna Villa Activia. Izdvojiti se u masi danas zbilja nije jednostavno, no vlasnici ove kuće za odmor u tome su definitivno uspjeli uz pomoć studija Arhitektura + iza kojeg stoji arhitektica Nina Ninčević sa suradnicama Margaretom Magdić Begonja i Lucijom Perić.

Kao prvo, kuća je namijenjena za odmor, uživanje i relaksaciju, ali je isto tako namijenjena i svima onima koji preferiraju aktivni odmor jer u sklopu eksterijera ima postavljenu umjetnu stijenu za penjanje visoku šest metara. Osim što izgleda spektakularno i pomalo neobično, za mnoge goste ovo se pokazao kao odličan potez.

Sadržaj rekreacija tu ne staje jer u sklopu kuće nalazi se i mala teretana, sauna, kao i dugački vanjski bazen idealan kako za odmaranje, tako i za plivanje. Oni koji se pak odluče ondje isključivo odmarati zanimat će i činjenice da se ova moderna i luksuzno uređena vila proteže na 227 četvornih metara te da može primiti do deset gostiju. Ima četiri spavaće sobe te jednak broj kupaonica, ali i jedan odvojeni toalet. U prizemlju vile nalazi se pak potpuno opremljena kuhinja koja je povezana s blagovaonicom i skladno namještenim i udobnim dnevnim boravkom. Što se tiče same estetike, sve je uređeno u modernom stilu, a kombinacija je drva te sivih, crnih i svijetlih nijansi. Ono što neće proći nezapaženo jest svakako njezina prostranost.

Još jedan od aduta ovog hedonističkog smještaja u Dalmaciji svakako je eksterijer, koji osim već spomenutog bazena i sunčališta gostima nudi vanjsku blagovaonicu i kuhinju, dok je imanje u cijelosti ograđeno betonskim zidom koji gostima osigurava dozu izolacije i privatnosti koja je u ovakvim situacijama prijeko potrebna. Malo je reći kako je Villa Activia definitivno jedan od onih smještaja u kojem se gost može osamiti, ali i provesti kvalitetno vrijeme s ostalim gostima ukućanima. Više informacija o samoj vili možete pronaći ovdje.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube