INTERIJER

Tri omiljena brenda za uređenje doma predstavili su nove kolekcije. Oko smo bacili na tekstil

Ikea, Mango Home i Zara Home u novoj ponudi zbilja imaju krasne komade i detalje za dom

Ako kao i mi volite redovito zavirivati u nove kolekcije brendova koji raspolažu ponudom komada i detalja za uređenje doma, onda će vas sigurno zanimati kako omiljeni brendovi imaju neke interesantne novitete. I dok su neke kolekcije još uvijek posvećene ljetu, hedonizmu i odmoru, drugi su se orijentirali na njegu o sebi. Tu je i jedan rustikalni moment s naglaskom na tekstil koji će u vaš dom na zgodan i jednostavan način unijeti toplinu, ali i oplemeniti vaš dom u nježnim smeđe-narančastim nijansama. U nastavku vam donosimo pregled od tri brenda i njihovih noviteta među kojima ćete sigurno pronaći nešto za sebe.

Mango Home

Ruralni šarm opravdani je naziv nove Mango Home kolekcije. Nijanse zagasite narančaste i smeđe vode glavnu riječ, a provlače se kroz mekani, pamučni tekstil. Tako u ponudi imaju stolnjake kao i salvete. Neizostavna je i mekana posteljina diskretnog uzorka, kao i prugasti tepih koji će se lijepo uklopiti u kupaonice ili naglasiti hodnik. Riječ je o kolekciji koja će sjajno surađivati s drvom i zajedničkim snagama prostoru davati toplinu i optimizam. Karirani, cvjetni te decentni uzorci pronašli su svoje mjesto na svakom od ovih ljupkih dekorativnih detalja za dom.

Ikea

Nova kolekcija VÅRDANDE inspirirana je njegom o sebi, a nastala je u suradnji s pet azijskih društvenih poduzeća koja stvaraju bolji svakodnevni život pružanjem dugoročnih prilika za zapošljavanje i egzistenciju ranjivih skupina. Riječ VÅRDANDE na švedskom znači brižan. U skladu sa svojim značenjem, kolekcija uključuje tekstilne proizvode kao što su kimono, prostirke za jogu, ali i košaru za nošenje, meko rješenje za pohranu proizvoda, zdjele i tegle za biljke. Velik dio asortimana izrađen je ručno ili u održivom industrijskom okruženju društvenih poduzeća s kojima ova robna kuća surađuje.

Zara Home

Ljeto najviše volimo provoditi na otvorenom, bilo da govorimo o terasi, vrtu i balkonu. Period je to u godini kada smo skloni sanjarenju, hedonizmu i opuštanju, a upravo to očekujemo i od namještaja kojima te prostore volimo opremiti. Udobne ojastučene sofe od konstrukcije od kovanog željeza, drvene sklopive ležaljke ili pak viseće fotelje, samo su neki od aduta nove ljetne Zara Home kolekcije. Kako bi dojam uživancije bio potpun tu je i niz decentnih, ali mekanih jastučića te betonskih detalja kao što su mirisne svijeće koje će samo doprinijeti atmosferi. Naglasak je stavljan na svijetle, pročišćene boje pijeska koje će se lako uklopiti u svaku estetiku.

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube