SERIJE

Tri nove serije koje morate pogledati ako želite ostati u toku. Djeluju jako, jako zanimljivo

Gledaju se u jednom dahu

S obzirom na globalnu situaciju, u nekom smo se trenutku kolektivno pomirili s tim da ćemo na nove serije, kao i nove sezone starih, jednostavni morati čekati nedefinirani period vremena. Srećom, jesen nam donosi pozamašan broj televizijskog sadržaja, a gledatelji diljem svijeta odlučili su nadoknaditi propušteno te sve što se nudi pogledati u rekordnom roku. I mi smo tako neke naslove ekspresno pogledali (hint: Sex/Life), a onda se bacile i u potragu za drugima. Tražite li i sami novi naslov koji će vas prikovati uz ekrane, ovih nekoliko bi vas moglo zaintrigirati.

White Lotus

Ova šestodijelna HBO-ova serija, iza koje stoji Mike White (Prosvjetljenje), društvena je satira koja prati dogodovštine hotelskih zaposlenika i gostiju u ekskluzivnom havajskom odmaralištu tijekom jednog tjedna. Vrlo se lako gleda, a jamči vam dobru dozu zabave, ali i snažne dramske momente.

The Chair

Glumicu Sandru Oh, nakon uloge Eve u Killing Eve, gledamo u posve drugačijem ozračju. Dr. Ji-Yoon Kim (Oh) dolazi na čelo katedre za anglistiku Pembroke sveučilišta, a ono što joj se činilo kao posao iz snova, uskoro postaje nešto sasvim drugo. Rezovi u osoblju, kolege koji predavanja ne žele prilagoditi vremenu u kojem žive i zahtjevni studenti samo su neki od izazova s kojima će morti suočiti. A tu je, naravno, i privatni život, u kojem joj tek ništa ne ide po planu. Serija ima šest epizoda, a možete ih pogledati na Netflixu.

Nine Perfect Strangers

Ova je serija adaptacija hvaljenog romana australske autorice Liane Moriarty (Big Little Lies). S obzirom na to da je riječ o mini seriji, Nine Perfect Strangers donosi osam epizoda, a fokusira se na Mashu koja vodi boutique wellness resort, a koju utjelovljuje oskarovka Nicole Kidman. U resortu boravi devet gostiju, kojima se redom počinju nalaziti u bizarnim situacijama i koje se prilično razlikuju od ideje odmora s kojom su došli. Prva sezona serije donosi osam epizoda, a može se pogledati na platformi Hulu.

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba