TV SERIJA

Tri nove Netflixove serije za svačiji ukus na koje trebate obratiti pažnju

Kreće sezona bingeanja i priznajemo da joj se jako veselimo

Uvijek smo u potrazi za kvalitetnim novim serijama, a budući da nam stiže jesen i kišno vrijeme, želimo ga dočekati posve spremni. Uz naslove koje inače pratimo, poželjeli smo provjeriti stiže li još nešto vrijedno naše pažnje. Odgovor je – apsolutno da! Danas vam pažnju želimo skrenuti na nekoliko naslova s Netflixa, čiji su službeni traileri nedavno objavljeni i koji nam stižu uskoro. Od romantične drame do trilera, ovo su naslovi koje ćemo, već slutimo, bingeati kroz jesen.

Holy Family

Radnja prati jednu obitelj koja skriva velike tajne, a koja stiže u Madrid kako bi okrenula novu stranicu. Nove veze koje će steći pomrsit će im planove, dok će ih događaji iz prošlosti nastaviti progoniti.

Broj epizoda: 8

Može se pogledati od: 14. listopada

From Scratch

Serija nastala prema istoimenom hit romanu, savršena za one koji traže laganiji sadržaj s romantikom u prvom planu. Upoznat ćete Amy, umjetnicu koja dolazi u Italiju kako bi pronašla sebe, a ondje pronalazi Linu, chefa koji je njezina srodna duša.

Broj epizoda: 8

Može se pogledati od: 21. listopada

Notre Dame

Ova nadasve napeta serija prati događaje u noći koja je šokirala cijeli svijet, kad je gorio jedan od simbola Pariza, Notre Dame. Prikazuje napore vatrogasaca da se požar ne proširi, ali i njihove osobne ‘vatre’ koje paralelno treba gasiti.

Broj epizoda: 7

Može se pogledati od: 19. listopada

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube