NOVO MJESTO

Trešnjevka je dobila novi simpa dućan s lokalnim namirnicama. Zavirite unutra

Zove se Kao nekad i nudi namirnice lokalnih proizvođača i OPG-ova

Na adresi Trakošćanska 7 u Zagrebu u subotu je otvoren Kao nekad, simpatičan dućančić s namirnicama lokalnih proizvođača i OPG-ova. Surađuju s njih više od 100, a cilj im je, kažu, kupcima ponuditi nešto novo i svježe, a opet podržati male proizvođače.

Proizvode od njih nabavljaju direktno tako da točno znaju odakle dolazi svaka namirnica, a na ideju su, kažu, došli tijekom 2020. godine kad su shvatili kolika je potražnja za lokalnim proizvodima što je do izražaja došlo posebno u periodu dok nisu radile tržnice i ljudi su tražili načine kako da naruče svježe proizvode direktno od proizvođača.

ŠARMANTAN PROSTOR S BOGATOM PONUDOM

U Kao nekad pronaći ćete tako domaće proizvode poput ajvara, džemova, meda, raznih napitaka, grisina, ali i svježe voće i povrće domaćih OPG-ova. Prostor je vrlo šarmantan. Uređen je rustikalnim detaljima kao što su drvene bačve i kašere, stari alat i namještaj koji su vlasnici pronašli na tavanima svojih baka i djeluje vrlo ugodno.

Radno vrijeme Kao nekad trgovine je od ponedjeljka do subote od 7 do 20 sati, dok nedjeljom rade od 7 do 13 sati. Možete ih pratiti i na društvenim mrežama odnosno na Instagramu i Facebooku, a u nastavku pogledajte kako izgleda interijer trgovine.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba