PROMO

Tko su nova lica na hrvatskoj gastro sceni? 

Hrvatska gastro scena posljednjih godina postala je prava zajednica koja inspirira sve one kojima je kuhanje strast da se uključe i pokažu svoje umijeće online – putem Instagrama ili vlastitog food bloga.

Drugu godinu zaredom Delimano je odlučio podržati još neafirmirana lica i pružiti im priliku da kuhaju i uče od najboljih u ovom poslu. Projekt „Postani Delimano food bloger“ okupio je dobro poznate food blogere i one koji će to tek postati.

U sklopu Delimanovog projekta, tijekom studenog i prosinca, na nagradnom natječaju odabrano je 10 finalista koji su svojim prijavljenim radovima pokazali izniman trud i aspiraciju da se etabliraju kao  gastro blogeri.

Zatim su za njih održane četiri kulinarske radionice na kojima su se kao mentori okušali poznati food blogeri Mile Butorac (@hungry_mile), Matea Krvarić (@uvijekgladna), Bruna Vučak (@yumyumparadise) i Darko Kontin (@darkokontin).

Teme radionica bile su: kontinentalna kuhinja, mediteranska kuhinja, raw food i snack&finger food, a na njima su mladi, predani blogeri @kate_homecooking @melaniekelnaric, @vegan_chef, @suzi_cookie_factory, @samo_jedan_griz, @tamarasita, @price_jedne_kuhace, @plantbasedfulloftaste , @opetgladni mali priliku pripremiti više od 25 ukusnih jela, naučiti trikove i savjete o pripremi i prezentaciji hrane.

„U želji da ovaj projekt postane tradicija, Delimano je drugu godinu zaredom okupio i podržao fenomenalne ljude, gastro blogere u nastajanju i pri tome smo se jako dobro družili i zabavljali.

Nadamo se kako ćemo i s ovogodišnjim finalistima nastaviti suradnju i predstaviti Delimano proizvode u najboljem svjetlu.“  –  zaključila  je Dijana Maglov, Delimano Senior Brand Managerica.

Radionice i projekt podržale su i Delimano food blogerice i ambasadorice @foodandmoodblog, @foodona_, @ivafi_healthylittletooth, @kefirolicious, @_mama_drama, @mamika.tea @miss_devildoll, @pinchofamour, @veganica_hr, @whoishungry  te prošlogodišnje predavačice Sandra Rončević (@oslanomislatkom), Ivana Šakić (@tasty_business) , Andrea Cukrov (@cukar)  i Iva Savić (@culinarypostcards)

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba