Nekad je nužno odabrati stranu
PROMO

Tko su nova lica na hrvatskoj gastro sceni? 

Hrvatska gastro scena posljednjih godina postala je prava zajednica koja inspirira sve one kojima je kuhanje strast da se uključe i pokažu svoje umijeće online – putem Instagrama ili vlastitog food bloga.

Drugu godinu zaredom Delimano je odlučio podržati još neafirmirana lica i pružiti im priliku da kuhaju i uče od najboljih u ovom poslu. Projekt „Postani Delimano food bloger“ okupio je dobro poznate food blogere i one koji će to tek postati.

U sklopu Delimanovog projekta, tijekom studenog i prosinca, na nagradnom natječaju odabrano je 10 finalista koji su svojim prijavljenim radovima pokazali izniman trud i aspiraciju da se etabliraju kao gastro blogeri.

Zatim su za njih održane četiri kulinarske radionice na kojima su se kao mentori okušali poznati food blogeri Mile Butorac (@hungry_mile), Matea Krvarić (@uvijekgladna), Bruna Vučak (@yumyumparadise) i Darko Kontin (@darkokontin).

Teme radionica bile su: kontinentalna kuhinja, mediteranska kuhinja, raw food i snack&finger food, a na njima su mladi, predani blogeri @kate_homecooking @melaniekelnaric, @vegan_chef, @suzi_cookie_factory, @samo_jedan_griz, @tamarasita, @price_jedne_kuhace, @plantbasedfulloftaste , @opetgladni mali priliku pripremiti više od 25 ukusnih jela, naučiti trikove i savjete o pripremi i prezentaciji hrane.

„U želji da ovaj projekt postane tradicija, Delimano je drugu godinu zaredom okupio i podržao fenomenalne ljude, gastro blogere u nastajanju i pri tome smo se jako dobro družili i zabavljali.

Nadamo se kako ćemo i s ovogodišnjim finalistima nastaviti suradnju i predstaviti Delimano proizvode u najboljem svjetlu.“ – zaključila je Dijana Maglov, Delimano Senior Brand Managerica.

Radionice i projekt podržale su i Delimano food blogerice i ambasadorice @foodandmoodblog, @foodona_, @ivafi_healthylittletooth, @kefirolicious, @_mama_drama, @mamika.tea @miss_devildoll, @pinchofamour, @veganica_hr, @whoishungry te prošlogodišnje predavačice Sandra Rončević (@oslanomislatkom), Ivana Šakić (@tasty_business) , Andrea Cukrov (@cukar) i Iva Savić (@culinarypostcards)