Pravilnik upotrebi kolačića
Portal Super1.hr nedavno je unaprijedio svoja pravila o privatnosti i korištenju takozvanih cookiesa, u skladu s novom europskom regulativom. Cookiese koristimo kako bismo mogli pružati našu online uslugu, analizirati korištenje sadržaja, nuditi oglašivačka rješenja, kao i za ostale funkcionalnosti koje ne bismo mogli pružati bez cookiesa. Daljnjim korištenjem ovog portala pristajete na korištenje cookiesa. Ovdje možete saznati više o zaštiti privatnosti i postavkama cookiesa.

RECEPT

Sadržaj omogućava Podravka

Tjestenina sa šparogama i pršutom

Tjestenina sa šparogama i pršutom

Sastojci:

• 500 g Valjanih širokih rezanaca s jajima Zlato polje
• sol
• 500 g šparoga
• 250 g pršuta
• 4 žlice maslinovog ulja
• 50 g naribanog parmezana
Vegeta Maestro crni papar

Priprema: Tjesteninu stavite kuhati u vrelu posoljenu vodu i nakon 5 minuta ocijedite. Za to vrijeme očistite šparoge, uklonite zadebljane dijelove i narežite. Ploške pršuta narežite na kvadrate (1 cm ). U široj tavi zagrijte maslinovo ulje i kratko popecite šparoge. Dodajte pršut, popecite i umiješajte ocijeđenu toplu tjesteninu. Pospite svježe mljevenim paprom, naribanim parmezanom i promiješajte. Poslužite odmah toplo.

Izvor: Coolinarika

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba