NOVA MJESTA

Tjedan je tek počeo, a već imamo novu slastičarnu, novo mjesto za kavu i jedno novo kazalište s barom

Otvara se sve više novih mjesta za druženje, a mi ne znamo kamo prije

U Splitu je ovog vikenda otvorena nova slastičarnica Don Dino, zagreb je dobio svoj prvi Nespresso bar, a Rene Bitorajac i branko Đurić otvorili su sasvim novi konpcet kazališta u kojem se poslužuju pića dok gledate predstavu. Mi zbilja ne znamo gdje se prije uputiti pa evo malo više o svakom od ovih novih mjesta.

Don Dino, Split

Don Dino je poznati dalmatinski brend sladoleda i kolača, a do sada su imali poslovnicu samo u Trogiru. Sada su vlasnici Andrea i Grga Barić, otvorili svoja vrata i u Splitu. Novi prostor je istovremeno moderan, ugodan ali i poštuje tradiciju Splita i lokalitet na kojem se nalazi, a potpisuje ga zagrebački studio za dizajn interijera Stairwell&Loft. Don Dino koristi sezonske namirnice i kreira vlastite slastice od torti do sladoleda. U ponudi imaju slastice koje, kako kažu, odražavaju temperament grada i mogu se proanći samo kod njih. To su torte Dioklecijan i Marmont, a nude domaći sladoled te slastice bez glutena i bez šećera.

Nespresso Boutique, Zagreb

View this post on Instagram

Turn your morning coffee into an exotic adventure. Try Master Origin Indonesia with a dash of milk, mastered by craftsmen, inspired by the land. #Nespresso #MasterOrigin #Craftsmanship #CoffeeLover #CoffeeTime Ingredients ■ Master Origin Indonesia Capsule: 1 Unit ■ 1,5% UHT Milk: 10 ml Materials ■ Lungo Glass ■ Espresso Glass Preparation ■ First, brew the espresso coffee (40ml or 1.35 fl oz) with your coffee machine and pour it into the cup. ■ Pour 10 ml of milk on top of the coffee. For ristretto and lungo, add 10 and 20 ml of milk accordingly. ■ Enjoy your recipe!

A post shared by Nespresso (@nespresso) on

Prvi Nespresso bar u Hrvatskoj otvoren je danas u Arena centru. Tvrtka SF1 Group koja u svom portfoliu ima i poznati brend nakita Pandora, postao je službeni distributer Nespresso kave za Hrvatsku, Sloveniju i Srbiju, a Zagreb je prvi grad u regiji koji je dobio svoj Nespresso butik. Njihovu kavu, aparate i sve dodatke za kavu sad ćemo tako moći isprobati i kupiti na jednom mjestu.

Ludilište Luda kuća, Zagreb

View this post on Instagram

Dašak sa sinoćnjeg Ludog petka! Bilo je genijalno!!! 21-00h show program na najjače.

A post shared by Luda Kuća (@ludakuca.hr) on

Nekadašnje kino Mosor napokon je zasjalo u novom ruhu. Glumci Rene Bitorajac i Branko Đurić preuredili su ga u kazalište pod imenom Ludilište Luda Kuća koje ima i vlastiti bar kojeg vodi Igor Čimbur, piše Plava kamenica. U kazalištu se već igraju predstave od kojih je prva “Samo preko mene mrtvog” Renea Bitorajca i Jana Kerekeša, a tijekom cijele predstave zapravo sjedite za stolom gdje možete piti piće koje vam konobari nose do početka predstave i u pauzama. Sjajno je što i nakon predstave možete ostati u baru gdje se nastavlja posluživati piće i svirati glazba.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba