VIJEST

Tina Sablić u nedjelju drži Feng Shui webinar. Ako vam je kao i nama baš ovo trebalo, pridružite se

Posljednjih mjesec dana sve se doslovno preselilo online, pa se tako u nedjelju možete uključiti i Feng Shui webinar Tine Sablić

Ako vam je slučajno promaknulo ime Tine Sablić, onda ćemo vam ukazati pažnju na to da je ona osnivačica i vlasnica tvrtke za Feng Shui savjetovanje, koja ima diplomu s New York Institute of Art+Designa te je ujedno članica International Feng Shui Association u Singapuru, čiji je i jedini član iz Hrvatske.

OK, jasno vam je kako je njezina specijalnost Feng Shui, drevna disciplina koja podiže svjesnost o tome koliko naše okruženje utječe na nas. Kako Sablić često ističe, Feng Shui zapravo pruža alate i metode za promjenu okruženja s ciljem postizanja određenih rezultata i povećanja ukupne dobrobiti, zadovoljstva i uspjeha U svemu tome neizbježno je i ponovno povezivanje s prirodom, te donošenje njezine energije u prostor.

Upravo to i još puno više bit će teme njezinog besplatnog webinara koji će se održati u nedjelju 19. travnja u 18 sati, na hrvatskom jeziku. Naziv webinara je, otkriva nam Sablić, Feng Shui: Umjetnost svjesnog življenja te joj je želja da joj se priključe svi oni kojima se to čini zanimljivo, ali i oni koji su fokusirani na tzv. well-being.

View this post on Instagram

“ In every moment of our lives, we are in one place or another, interacting with and within that place. The environment, far from being a silent witness to human actions, is an integral part of the plot. “ ⠀ ⠀ ?: @d3.design.studio ⠀ ⠀ #fengshuitips #livingspaces #fengshuiconsultant #interiorsnapshot #worldofinteriors #muuto #luxeathome #mymdm #myhousebeautiful #softminimalism #inspiremeinterior #homeanddecor #zenspace #interiorvibes #cartaastral #homeandliving #lawofpositivism #theartofliving #classyhomes #livingwell #livingwithpurpose #wellbalanced #monmonaco #mymontecarlo #decorlover #homestyles #myinteriorvibe #interiorstylists

A post shared by POSH (@posh.fengshui) on

Neke od tema bit će i što je ili nije Feng Shui, govorit će se i o principima Feng Shuija, prednostima Feng Shui uređenja itd. Ako ste zainteresirani, posjetite Tinin službeni Instagram profil oko daljnjih uputa za uključenje u nedjeljni webinar, ali ukratko, trebat ćete instalirati besplatnu Zoom aplikaciju, ostaviti svoju e-mail adresu na koju će vam biti poslan link za webinar 10 minuta prije početka. U svakom slučaju, čini se kao korisno izdvojeno vrijeme u kojem možete štošta naučiti i doznati.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube