interijer

Tepih od kravlje kože može vam se sviđati, ali i ne mora. U svakom slučaju, ne možete ga ne zamijetiti

Kravlja koža u funkciji tepiha danas je u interijerima postala pravi statement igrač s kojim se teško nadmetati

Ako ste u potrazi za tepihom ili prostirkom koja će uljepšati vaš pod, obavezno razmotrite kupovinu umjetne, ili ako već morate prave kravlje kože. Ona će u vaš prostor unijeti toplinu, neobičnu teksturu i dozu luksuza, a odlično će se uklopiti kako u moderne tako i klasične interijere. Naime, kravlja koža je dugotrajna opcija kao podna prostirka, a pravilnim održavanjem trajat će godinama. Ugodna je na dodir, lako se čisti, otporna je na mrlje te je izuzetno prilagodljiva.

Ono što je zanimljivo jest da je svaka koža unikatna, a vi možete birati hoće li ona biti crno-bijela, smeđe-bijela, s više jedne ili druge boje. Doduše, danas se mogu naći u prodaji i kravlje kože obojene u neku pomaknutu nijansu kao što je primjerice zelena. Osim što ih možete upotrijebiti kao tepih, kravlju kožu možete položiti preko garniture ili naslonjača ili pak objesiti na zid, a najviše će doći do izražaja u prostorima u kojima je akcent stavljen na prirodne materijale kao što su drvo i kamen. Kako je izgleda u interijerima donosimo vam u Instagram inspiraciji u nastavku.

View this post on Instagram

Ковры-шкуры в интерьере, модно и невероятно уютно! #cowrugs #интерьер #bchfrugs

A post shared by Эксклюзивные ковры BCHF (@bchfrugs) on

View this post on Instagram

Коровья шкура натурального окраса уникальна и неповторима, так как каждая новая шкура коровы отражает индивидуальное проявление гена рецептора меланокортина-1 (MC1R), вариации которого дают разнообразие оттенков окраса, выраженное в количестве меланина в шкуре коровы. #bchfrugs #elitedecor #naturalrugs, #cowrugs #decor

A post shared by Эксклюзивные ковры BCHF (@bchfrugs) on

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube