TV SERIJA

Tek je završila, a već želimo još. Evo što sve znamo o trećoj sezoni serije Euphoria

Sve smo zasad dostupne informacije okupili na jednom mjestu

Jučer je prikazana posljednja epizoda druge sezone planetarno popularne serije Euphoria o tinejdžerima. No, iako bi deklarativno to trebala biti teen serija koja prikazuje probleme (tipičnih?) američkih srednjoškolaca, na nju su se zakačili baš svi – od tinejdžera do njihovih roditelja. Kreator, redatelj i scenarist serije, Sam Levinson, uspio je napraviti vizualno remek-djelo koje se obraća svima, kako na osobnoj razini s kojom se svi možemo poistovjetiti (ljubavni odnosi, odnosi s prijateljima ili roditeljima), tako i na razini društva koje je ipak takvo kakvo je jer smo ga mi takvim napravili.

HBO PRESSROOM

I sve to uz fenomenalnu glazbu, obilje glittera, naglašenog eyelinera i nezaboravnih Y2K odjevnih komada. U slučaju da zadnju epizodu još uvijek niste stigli pogledati, nećemo spoilati. Umjesto toga, reći ćemo vam da je obavezna za gledanje i da smo mi već krenuli maštati o trećoj. Sve što je o njoj zasad poznati stoga smo okupili na jednom mjestu.

Kad je možemo očekivati?

Početkom veljače službeno je potvrđeno da će Euphoria dobiti treću sezonu. Prema sve glasnijim nagađanjima, možemo je očekivati sredinom 2023. ili najkasnije početkom 2024.

Tko će se sve od likova vratiti?

Prema trenutačno dostupnim informacijama, sve će se najveće zvijezde serije, uključujući Zendayu, Hunter Schafer, Alexu Demie, Sydney Sweeney, Jacoba Elordija, Maude Apatow, Storm Reid i Barbie Ferreiru vratiti i u novoj sezoni. Zbog razloga jasnima svima onima koji su finale već pogledali, nije posve jasno hoćemo li ponovno gledati Erica Danea i Javona Waltona, koji igraju Cala, odnosno Asha.

HBO PRESSROOM

Hoćemo li gledati još scena Feza i Lexi?

Nitko to nije mogao očekivati, ali Fez i Lexi postali su omiljeni par (koji to nije) druge sezone. Neobično prijateljstvo između dilera droge i umjetničke duše koja živi život u sestrinoj sjeni osvojilo je gledatelje diljem svijeta, a nakon finala svi se pitaju sam jedno – hoćemo li gledati još Fexi scena, poput one u kojoj pjevaju Stand By Me? Dobra je vijest da za njih navija i Maude Apatow, koja glumi Lexi. Kako je izjavila za Entertainment Weekly, obožava glumiti s kolegom Angusom Cloudom (koji igra Feza) pa se zbog sebičnih razloga nada da će dobiti brojne nove zajedničke scene. A mi smo nekako odlučili vjerovati da to znači da i hoće.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube