DRUŠTVENE MREŽE

Sve više influencera koristi ovaj gadget zbog kojeg ne trebaju fotografa. Znamo gdje ga kupiti

Zaboravite na selfieje u ogledalu i mukotrpno podučavanje partnera o savršenom kadru, sve što vam treba nalazi se u jednom praktičnom gadgetu

Znamo da mnogi na društvenim mrežama još uvijek sami fotografiraju svoje fotografije, bilo da se radilo o selfie formatu ili varijanti s timerom. No, isto je tako činjenica da je posebno komotno na raspolaganju imati osobu koja će vas strpljivo fotografirati dok ne ispadnete baš onako kako ste zamislili. Za slučaj da vam je dečko davno dao do znanja da to ne dolazi u obzir ili da ste pomalo dosadili svim frendicama, ne morate očajavati.

View this post on Instagram

WKD PAUSE brb 🖐🏽🖐🏽🖐🏽

A post shared by Vanessa Hong (@vanessahong) on

Na brojnim smo Instagram profilima koje pratimo naišli na novi it gadget, Bluetooth Remote Shutter, koji omogućuje da fotku okinete točno u trenutku u kojem to želite. Funkcionira tako da ga sa svojim pametnim telefonom uparite putem bluetootha, postavite ga na željenu poziciju, a gadget držite u ruci i pritisnete gumb kad želite krenuti sa seansom fotkanja. Osim oduševljenih influencera, ovaj su način fotografiranja preuzele čak i neke modne kuće, pa je jedna od Zarinih nedavnih kampanja smiljena upravo pomoću daljinskog okidača. A najbolje je što ga se na Amazonu može kupiti već za pedesetak kuna.

View this post on Instagram

Skip the florist, I’ll be your sunflower 🌻 @freepeople #FPyourway #FPpartner

A post shared by Chrissy Rutherford (@chrissyford) on

View this post on Instagram

Thank you @micarganaraz #zarawoman

A post shared by ZARA Official (@zara) on

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba