vijest

Svatko se snalazi na svoj način. Chef Osterije Francescane iz Modene počeo kuhati na Instagramu

Evo prilike da kuhate s Massimom Botturom, chefom cijenjenog talijanskog restorana Osteria Francescana s tri Michelinove zvjezdice

Katastrofalni koronavirus poharao je svijet, a posljedice toga već su se počele osjećati i vjerojatno će još dugo. U najvećem europskom žarištu, Italiji, sve je pozatvarano, osim trgovina i ljekarni, no neki su odlučili doskočiti tom problemu na svoj način. Živjele društvene mreže!

Naime, chef slavnog talijanskog restorana Osteria Francescana u Modeni, koji inače ima tri Michelinove zvjezdice i proglašen je uzastopce godinama jednim od najboljih restorana na svijetu, svoj je restoran i lokale prije nekoliko dana zatvorio samoinicijativno kao mjeru prevencije.

View this post on Instagram

Here is a quick video where i answer some questions that you guys asked me during our live streams. See you tonight at 8pm CET for a new episode of #kitchenquarantine . Stay Safe and Stay Tune!

A post shared by Massimo Bottura (@massimobottura) on

No, Massimo Bottura se svoje najveće strasti, gastronomije i kuhanja nije mogao tako lako odreći, pa je sve skupa preselio na svoj Instagram, gdje je odlučio svojim pratiteljima ponuditi jedan malo drugačiji sadržaj.

Uz jednostavnije recepte i vođeno kuhanje, Bottura, sada vlasnik tzv. kuhinje u karanteni kako ju je sam nazvao, na svom Instagramu svojoj publici namjerava podijeliti i neka znanja o kuhanju te odgovoriti na pitanja pratitelja. A u ovom malo ležernijem online okruženju, publika će ga imati priliku i bolje upoznati.

Pa, ako ste i sami veliki gastronomi, u kućnoj ste izolaciji i ne znate što biste sa sobom, evo prilike da proširite svoje kulinarsko znanje i to uz jednog od najboljih iz svijeta gastronomije. Pratite svestranog i simpatičnog Botturu na njegovom Instagramu i uključite se u njegove kulinarske avanture.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba