FILM

Stigao je napeti trailer za film Silo. Progovara o zastrašujućem problemu u SAD-u o kojem se šuti

Kako bi stvorili realnu atmosferu filma Silo, ekipa koja stoji iza filma provela je puno vremena radeći s američkim poljoprivrednicima

Silo je nova filmska drama, triler koji je upravo dobio napeti trailer. Riječ je o filmu koju se bavi tinejdžerom koji ostane zarobljen u silosu za žito, nakon čega se cijeli grad udruži ne bi li ga spasio. Kako poručuju iz produkcije, riječ je o prvom takvom filmskom projektu koji je baziran prema istinitim pričama o učestalom problemu u SAD-u, a o kojem se premalo govori. Dodaju da je zapravo riječ o gorućoj situaciji na većini američkih farmi, a ovim filmom željeli su skrenuti pažnju na ovu problematiku, ali i podizanje svijesti u ruralnim sredinama.

Kako bi stvorili realnu atmosferu filma, ekipa koja stoji iza filma Silo provela je puno vremena radeći s poljoprivrednicima, ali i spasilačkim službama, vatrogascima itd. kako bi se osigurao autentičan prikaz nesretne situacije i potencijalno opasnih situacija na američkim modernim farmama. Scenarij filma potpisuje Jason Williamson, a režiju Marshall Burnette, dok uloge tumače Jim Parrack, Jill Paice, Jack DiFalco, Danny Ramirez i Jeremy Holm. Silo bi se uskoro trebao naći na nekim streaming platformama.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba