FILM

Sinoć je održana premijera filma Deset u pola Danisa Tanovića

Premijera filma Danisa Tanovića

Komedija Danisa Tanovića “Deset u pola” uoči početka prikazivanja u kinima 2. prosinca, kino-premijeru zabilježila je i u Cineplexxu Zagreb u utorak navečer. Film su u Cineplexxu u Zagrebu predstavili glumice i glumci Edib Ahmetašević, Anja Matković, Helena Vuković, Goran Navojec, Branko Đurić Đuro, scenarist Nikola Kuprešanin i producent Mirsad Purivatra.

Branko Đurić Đuro je pozvao publiku da u velikom broju od 2. prosinca dođe u kina i pogledaju fenomenalan film, koji će ih beskrajno zabaviti. Navojec je poručio publici: “Dođite i pogledajte nevjerojatnu priču “Deset u pola’. Dođite da zavolite film”.

Na projekciji u Zagrebu je bio i glumac Goran Bogdan, koji je oduševljen filmom. “Punog srca mogu preporučiti “Deset u pola”, divan film, pravi blagdanski ‘feel good’ film koji sigurno nećete zažaliti ako pogledate. Dugo nisam gledao tako nešto da sam se tako dobro osjećao kad sam pogledao”, izjavio je Bogdan.

Branko Đurić, Helena Vuković, Nikola Kuprešanin, Anja Matkovič, Edib Ahemetašević, Goran Navojec

Nakon projekcije, u organizaciji Sarajevo Film Festivala i gastronomskog vodiča Gault & Millau Croatia, prijatelji, partneri i ekipa filma “Deset u pola”, družili su se u novootvorenom restoranu Matrix, Krešimira Macana uz specijaliteta chefa Marka Jantoleka i odabrana vina prema izboru vrsne sommelierke Manuele Maras. Film je na regionalnoj turneji prikazan u sklopu Zagreb Film Festivala, na Festivalu autorskog filma u Beogradu, u Areni Cineplex u Novom Sadu, a nakon Zagreba bit će prikazan s dijelom ekipe filma i u Kranju, Slovenija. Turneja će biti zaokružena svečanom projekcijom s ekipom filma i redateljem Danisom Tanovićem u Sarajevu, 3. prosinca.

Film je premijerno prikazan na 27. Sarajevo Film Festivalu, nakon toga na festivalima u Istanbulu i Dohi te na Zagreb Film Festivalu i na Festivalu autorskog filma (FAF) u Beogradu. Tanovićev film “Deset u pola” nastao je u produkciji Obala Art Centra i Turske radio-televizije (TRT), i uz podršku BH Telecoma i Visit Sarajevo. Regionalni kino-distributer filma je dugogodišnji partner Sarajevo Film Festivala Con film grupacija u suradnji s tvrtkma Art Vista i Oskar film. Komedija “Deset u pola” u kina dolazi 2. prosinca.

Anita Letica i Iva Biondić

Anja Matković

Branko Đurić, Mirsad Purivatra

Dalibor i Jasmina Bagarić

Damir Markovina

Goran Bogdan, Edib Ahmetašević

Helena Vuković

Jelena Veljača i Vito Tursić

Joško Lokas

Nikola Kuprešanin

Ribafish

Tihana Harapin Zalepugin

Tihana Zrnić

Branko Đurić, Bobo Jelčić

Enver Hadžiabdić, Chris Marcich

Katarina Madirazza, Goran Navojec

Krešimir Macan, Marko Jantolek, Manuela Maras

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube