HOROSKOP

Saznajte kako flertati s osobom koja vam se sviđa s obzirom na njezin horoskopski znak

Kod svakog od nas postoje tri unutarnja znaka – sunčev, mjesečev znak i znak u usponu

Sunčev znak dublje prikazuje naš ego i generalnu osobnost, mjesečev znak predstavlja sve naše intimnosti i privatnosti, dok je znak u usponu ono što pokazujemo svijetu, no zapravo njime nešto skrivamo. Znak u usponu može se nazivati i našim imidžem jer predstavlja dojam koji ostavljamo pred drugima.

Taj znak tako najbolje objašnjava na koje se kvalitete oslanjamo i koje najbolje doživljavamo kao pozitivne. Ako to naučite o znakovima, vjerojatno ćete im se lakše uvući pod kožu, a i bolje flertati s njima. Saznajte na što trebate usmjeriti pozornost kada flertate.

OVAN

Kad razgovarate s ovnovima obavezno pohvalite njihovu komunikativnost, samouvjerenost i integritet. Posebno će voljeti ako im ukažete kako su emotivni i snažni, a najviše vole čuti kada im netko kaže da su rođeni vođe. Uz to, ne bi bilo loše da im date do znanja da su vam oni prvi po nečemu.

BIK

Bikovima je dobro pohvaliti njihovu strpljivost i razumijevanje te činjenica koliko je lako razgovarati s njima. Rečenice poput “Imam osjećaj kao bi s tobom mogla razgovarati satima” dobro će proći. Vole kada im se pohvali vanjski izgled i stil. Ako ih želite izvesti van neka to bude nešto klasično bez previše avanturizma, cijenit će to.

BLIZANCI

Ako se znate dobro smijati na njihove dosjetke i šale, već ste ih napola osvojili. Blizanci imaju poseban šarm, a ako im pokažete da su interesantni i da vas samo oni zanimaju u društvu, bit će vam vrlo zahvalni. Žele čuti da su mladi i da društvo ne bi bilo isto bez njih. Na prvi spoj ih nemojte voditi na neko mirno mjesto na kojem ćete samo sjediti, barem organizirajte šetnju ili adrenalinsku igru.

RAK

Kod rakova je jako važno da primijetite sve male stvari koje oni rade unutar svog doma. Oni su osobe koje vole biti u svoja četiri zida jer im je tamo vrlo ugodno. Recite im koliko se s njima osjećate sigurno, kako odlično kuhaju i kako su dragi. Ako ih upoznate s ljudima koji su vama dragi posebno ćete ih osvojiti, kao i ako pokažete da volite svoju obitelj. Važno je znati dati im mjesta kada im je potrebno.

LAV

Lavovi zahtijevaju pozornost. Jako ih je lako zavoljeti jer su veseli i pružaju mnogo ljubavi i zaista su kao male mačke, trebate im dati pozornost onda kada oni to žele. Ako to činite previše često, nestat će iz vašeg života. Dajte im komplimente na sve što možete zamisliti, a posebno na vanjski izgled. Ako im se stvarno želite svidjeti, važno je da ste i vi otvoreni, entuzijastični i da se na neki način ističete u gomili.

Djevica

Pripadnike ovog znaka ponekad je malo teže shvatiti jer su dosta rezervirani i rijetko će odmah otkriti svoj osjećaje. Za razliku od mnogih, djevice mnogo brinu oko svog mentalnog zdravlja. Ako im se želite svidjeti dajte im komplimente za neke detalje na njima jer oni sigurno misle da ih niste primijetili. Ponudite se da im pomognete ako im je potrebno i mnogo pitajte o njima. Neće pričati o sebi ako ih ne pitate, a zapravo to jako vole.

Vaga

Vage su univerzalno voljene osobe. Njih je uvijek zabavno imati u društvu, vesele su, pune dogodovština i prirodno su privlačne zbog svoje karizme. Kako bi se svidjeli vagi dajte joj što više komplimenata možete i pozorno slušajte dok vam pričaju o sebi jer to rade često. Pohvalite njihovu seksualnost i misteriju, ali ih i zatražite savjet. Više od svega vole se osjećati korisno i raspravljati. Ako to mogu s vama, osvojili ste ih.

Škorpion

Škorpioni vole osjetiti poštovanje, ali i da na neki način imaju nadmoć nad ljudima oko sebe. Mnogi ih smatraju pomalo zastrašujućima pa ne bi bilo loše da pohvalite njihovu otvorenost i pristupačnost. S njima si dopustite biti emotivni jer tek tako će se i oni opustiti i možda pokazati koju emociju. Teško se otvaraju pa to nikako nemojte na silu tražiti od njih. Uz to, škorpioni će lako pročitati ako ih pokušavate smuljati pa to nemojte niti pokušavati.

Strijelac

Strijelci su puni života i žele isprobati što više toga, vidjeti što više toga i družiti se sa što više zanimljivih ljudi. ako se njima želite uvući pod kožu važno je da se znate šaliti i uživati u životu. Pohvalite njihovu inteligenciju i pozitivan karakter jer, iako nisu samodopadni, vole čuti da ih se primjećuje u društvu. Najjednostavniji način kako ćete im se svidjeti je da jednostavno uvijek pitate kako su, što su radili i čime se bave. Pokažite im da ste zainteresirani.

Jarac

Za razliku od mnogih, jarčevi su dosta ozbiljni, čak i kada se šale. Imaju snažna mišljenja o tradiciji, obitelji i poprilično čvrsta uvjerenja. Radišni su i vole čuti komplimente vezane uz svoje sposobnosti. Ako im želite prirediti dobar provod odvedite ih na neko zabavno mjesto, ali ih dobro pripremite na to gdje idete jer im iznenađenja nisu baš najdraža stvar na svijetu.

Vodenjak

Vodenjaci su znatiželjni i jako ih je teško šokirati. Ako im se želite uvući pod kožu pokušajte biti drugačiji od gomile i na neki način ih iznenaditi. Vodenjaci vole raspravljati i često imaju dosta izražena mišljenja, pa ne bi bilo loše da pohvalite njihovo znanje o popularnoj kulturi ili nekim stvarima za koje ste sigurni da ostatak svijeta možda ne zna. Jako su dobri u dijeljenju savjeta i znaju to pa ih zatražite da vam pomognu u nečemu, zapamtit će to.

Ribe

Ribe su mirni ljudi, kreativni i umjetnički nastrojeni, ali ih je i lako impresionirati. Emotivni su i vole razgovarati, ali će se rijetko prepirati iako im nešto možda nije po volji. Ne vole se previše pokazivati niti pratiti ono što radi gomila pa će cijeniti ako pohvalite njihovu hrabrost i činjenicu da su snažni i individualni. Vole činiti usluge za druge jer se tada osjećaju korisno, pa ne bi bilo loše da vi njima ispunite neku želju i tako ih iznenadite.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba