umjetnost

Saša Šekoranja na Instagramu se prisjetio nekih svojih čudesno lijepih izloga. Imamo cijeli pregled

Umjetnički rad Saše Šekoranje rado pratimo, a sada smo se zajedno s njim prisjetile i nekih najatraktivnijih izloga u njegova dva ateljea koje je postavio

Iako je dugo godina bio iznimno vezan uz svoj mali umjetnički prostor u Ilici, u neposrednoj blizini Britanca, u koji niste mogli ne zaviriti jer se postav čudesnog izloga često mijenjao, u kolovozu 2015. godine Saša Šekoranja preselio se u novi, veći prostor u Dežmanovom prolazu.

Mjesto je to na kojem i danas često obitava te na jednak način privlači i uljepšava dan (slučajnim) prolaznicima, ali i svima onima koji ovu ulicu nerijetko posjećuju samo zbog njega.

Njegova galerija i cvjećarnica protežu se na dvije etaže, onu radnu i izložbenu, a Sašu često možemo unutra vidjeti u njegovom kreativnom zanosu kako radi na novim, uzbudljivim instalacijama i projektima.

View this post on Instagram

Izlog 2004

A post shared by sasa sekoranja (@sasasekoranja) on

Ovaj cijenjeni akademski slikar, scenograf, dizajner interijera i aranžer cvijeća ovih se dana tako na svom Instagram profilu prisjetio nekih svojih atraktivnih umjetničkih izloga, a mi smo ga zamolile da nam tim povodom pošalje još materijala koji sada dijelimo s vama.

U galeriji tako možete vidjeti njegovih 30-ak odabranih instalacija koje je kroz godine predstavio i rado dijelio s prolaznicima u izlogu svoja dva ateljea. Mi ih pregledavamo cijelo jutro i naprosto se ne možemo odlučiti koja nam je draža.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba