Inspiracija

Saša Šekoranja dao nam je nekoliko čudesnih primjera dekoriranja blagdanskog stola. Inspirirajte se

U kojem smjeru urediti blagdanski stol, odgovore smo potražile kod jednog i jedinog Saše Šekoranje. Imamo hrpu inspirativnih ideja

Nakon što je i ove sezone povodom blagdana uljepšao prizore slučajnim prolaznicima jer je prigodno uredio nekoliko zagrebačkih izloga koje ćete odmah prepoznati po njegovom karakterističnom izričaju, umjetnik i aranžer cvijeća Saša Šekoranja i dalje je neiscrpno vrelo inspiracije. Za njega je više manje, a na njegovu estetiku rijetko tko će ostati imun.

Šekoranja će vas tako uvijek kupiti šarmantnim detaljima, neopterećenom kompozicijom, bogatstvom, raskoši i svojom zaigranom maštom, a mi smo ga povodom blagdana zamolile da s nama, pa i s vama podijeli nekoliko ideja oko uređenja blagdanskog stola.

Bilo da volite samo svijeće ili pak cvijeće, ili možda neku kombinaciju s kolačićima, granama, voćem i lampicama, odnosno kuglicama za bor, Šekoranja će vas zasigurno osvojiti nekom od svojih inspirativnih ideja koje možete pronaći u nastavku. Ako se pak za neki od prijedloga i odlučite, a komentari vaših gostiju potom budu redom pozitivni i prepuni oduševljenja, drago nam je da smo vam pomogli.

Sve najbolje od srca želi vam cijeli tim Super1 redakcije.

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba