NOVO MJESTO

Salon 21 novo je lijepo uređeno mjesto u Labinu. Ondje kosi pristupaju na jedan malo posebniji način

Aldijana Sabić prije nekoliko dana u Labinu je otvorila frizerski Salon 21. Čule smo se s njom

Prije nekoliko dana Labin je dobio prekrasno novo mjesto za uljepšavanje i njegu kose, točnije frizerski Salon 21. Iza cijele priče stoji Aldijana Sabić koja nam je tim povodom rekla kako se on dogodio kao logičan slijed nakon 15 godina rada za nekog drugog. Naime, posao frizerke oduvijek je bio njezin izbor, a nakon prvih početaka u Labinu, put ju je odveo u riječki 4LOOK, salon u kojem je, kaže, dobila bezbroj mogućnosti educiranja i učenja na čemu je izrazito zahvalna.

Ljubav i strast prema frizerskom poslu jači su no ikad

Radeći za brend Kemon kao edukatorica te odlazeći u Italiju na edukacije, svoje znanje je prenosila na kolege frizere diljem Hrvatske, a samoj sebi je obećala da ako ikad izgubi ljubav i strast prema tom poslu, da će se istog trena njime prestati baviti. S obzirom na to da je Salon 21 upravo otvorio svoja vrata na adresi Istarska 30, možemo zaključiti da su u njezinom slučaju ljubav i strast prema frizerskom poslu jači no ikad.

Nema ljepšeg od na oko vidljive zdrave i njegovane kose

Koridor 27

Što se tiče samog koncepta, Aldijana mi govori kako je zapravo željela stvoriti mjesto u kojem će se klijent osjećati opušteno i znati da su u dobrim rukama. Iz tog razloga klijentu ondje pristupaju individualno, osluškujući njegove želje, a pritom znajući koje su mogućnosti.

“Osobno smatram da je odlazak u frizerski salon ili na neki drugi vid uljepšavanja ulaganje u sebe i rad na sebi. Svojim klijentima želim omogućiti da barem na trenutak brige stave po strani te da iz salona izađu sretniji i ljepši, naravno. Osim ljubavi prema plavušama i pramenovima, izdvojila bih ritual njege kose kao nešto čemu treba posvetiti više pažnje. Smatram kako nema ljepšeg od na oko vidljive zdrave i njegovane kose” objašnjava vlasnica Salona 21 i ističe kako u svom koristi talijanski brend Kemon koji postoji preko 60 godina.

Minimalistički i lijepo uređen prostor

Koridor 27

Iz iskustva dodaje kako upravo taj brend njoj kao frizerki pruža izrazitu sigurnost i kvalitetu jer Kemon neprestano ulaže i unaprjeđuje svoje proizvode, radi čega kontinuirano postižu bolje rezultate i zadovoljnije klijente. Osim toga, sva veća važnost pridaje se i tzv. green&clean kozmetici koju tek očekuje veliki uspjeh u frizerskim salonima, koji i oni planiraju u Salonu 21 čim prije prigrliti. Ono što u Salonu 21 ne može proći nezamijećeno jest i lijepo uređen interijer od 26 četvornih metara. Aldijana mi dalje priča kako je on zapravo odraz njezinih želja i ukusa. No, kaže kako ima sreću što ima i pravog partnera koji je svaku njezinu ideju realizirao u djelo.

Čekaonica je mjesto gdje sve u Salonu 21 započinje

Koridor 27

“Većinu toga smo sami radili i nabavljali kako bi salon do u detalja bio baš kako sam ga zamislila. Bilo mi je izuzetno važno maksimalno iskoristiti prostor te dobiti što više svjetlosti i prozračnosti odražavajući minimalistički stil i jednostavnost” govori Aldijana, ali ističe kako joj je nekako najdraži kutak čekaonica salona jer je to mjesto na kojem za nju sve nekako počinje, misleći pritom na razgovor uz kavu s klijentom, točnije individualne konzultacije pri kojima stječe prvi dojam o željama. Minimalizam se provlači cijelim prostorom koji je prisutan i na radnim jedinicama gdje se odvija najveći dio posla. Tu je i tzv. glavoper, mjesto gdje se klijent opušta uz pranje i obveznu masažu vlasišta te su njega, govori Aldijana, odvojili drvenom pregradom kako bi stvorili intimniju atmosferu.

O prvim dojmovima rada u vlastitom salonu

Koridor 27

Za kraj pitam je i što se krije iza naziva Salon 21 te kakvi su prvi dojmova rada salona. Kaže kako je oduvijek u vidu imala taj naziv jer se broj 21 često provlači kroz njezin život. S obzirom na to da je salon ugledao svjetlo dana u 2021. sve se nekako poklopilo. Na temu rada u vlastitom salonu, to je ionako nešto o čemu je oduvijek maštala i sada konačno realizirala. “Nakon prvog radnog dana mogu reći da je moja mala avantura uspješno počela. Vjerujem da će klijenti prepoznati Salon 21 kao mjesto kojem se mogu prepustiti s povjerenjem i uvijek mu se iznova vraćati” poručuje ponosno Aldijana.

Koridor 27
Koridor 27
Koridor 27
Koridor 27
Koridor 27
Koridor 27
Koridor 27
Koridor 27
Koridor 27
Koridor 27

Fotografije: Koridor 27

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba