Horoskop

S ova tri horoskopska znaka nekad ćete jako teško izaći na kraj jer, između ostalog, imaju jako težak karakter

Iz njihove nesigurnosti često proizlaze laži, bahato ponašanje i nepoštivanje tuđeg mišljenja

Neke znakove u zodijaku doživljavamo kao micice, dok su drugi na glasu kao svadljivi, prkosni i nepopustljivi. Iako svaki znak ima svoje dobre i loše strane, ova tri nekada je jako teško razuvjeriti čak i kada sve upućuej na to da su u krivu.

Lav

Iako su velikodušne i tople prirode, Lavovi vole biti u centru pažnje i nekada ne vide dalje od vlastitih želja i potreba. Zbog toga postaju nerazumni i misle kako su jedino oni u pravu te ne pokazuju nikakvu zainteresiranost za tuđe mišljenje.

No, ako uspiju na neke stvari gledati iz tuđe perspektive, uvidjet će da im to puno više koristi u međuljudskim odnosima.

Jarac

Tvrdoglavi i ponosni Jarci odlični su vođe, organizirani i marljivi te uvijek žele samo najbolje. Iz toga proizlazi i negativna strana, a ta je da često lažu kako bi prikrili pogreške i nedostatke jer im je važno što drugi misle o njima.

Često će čak i sebe uvjeriti u laž i odbijati priznati i prihvatiti istinu, što upućuje na nesigurnost. Kako ne bi stalno bili pod stresom, trebali bi sebi dopustiti greške jer smo svi samo ljudi i griješimo.

Vodenjaci

Ako netko ne odstupa od svojih odluka, onda je to definitivno Vodenjak. Oni jesu druželjubivi, veseli i prilično opušteni, ali su isto tako tvrdoglavi, nepopustljivi i malo drže do tuđeg mišljenja (ako nije isto kao i njihovo). Nekad su čak i otvoreno drski jer su sigurni u svoju vlastitku logiku.

Najbolje što mogu napraviti za sebe jest da ostanu otvorenog uma prema ljudima i idejama, koliko god im se činile nelogične ili krive.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba