DIZAJN INTERIJERA

Rustikalna kuća za odmor u Biogradu na Moru krije neke od najljepših kupaonica koje smo vidjeli

Već dugo nismo vidjele ovako raskošnu i lijepu kuću za odmor. U pitanju je Villa Perina, a nalazi se u Biogradu na Moru

Biograd na Moru, poznata jedriličarska destinacija, sigurno bez razloga nije bila prijestolnica hrvatskih kraljeva i vladara. Upravo ondje pronašle smo jednu zbilja neobično lijepu rustikalnu kamenu vilu za odmor kojoj su vlasnici nadjenuli ime Villa Perina.

Malo je reći kako je uređena s puno šarmantnih detalja koji ističu karakter prostora, a ujedno bude nostalgiju za nekim prošlim vremenima. Uz kompletno opremljenu i lijepo uređenu kuhinju, u izdvojenoj prostoriji nalazi smjestio se dnevni boravak u kojoj dominiraju naslonjači od baršuna u upečatljivoj i vrlo popularnoj smaragdnozelenoj nijansi. U samom konceptu zanimljivo je i kako su blagovaonica i prostorija za biljar smještene jedna uz drugu, pa domaćini iz tog razloga predlažu da nakon obroka jednostavno nastavite igrati biljar.

S obzirom na to da se radi o objektu koji se proteže na dvije etaže, na katu vile smjestile su se dvije udobne spavaće sobe, luksuzno uređene s pripadajućim kupaonama. U Villi Perina gostima je na raspolaganju i terasa s jacuzzijem do koje se može doći iz svih prostorija. Mjesto je to idealno za osvježenje u predugim i pretoplim ljetnim danima. Vanjska blagovaonica jedno je od onih mjesta koje će gosti rado koristiti za doručak i večeru, a svoj hedonistički odmor lako mogu nastaviti i u bazenu okruženim sunčalištem. Upravo taj segment kuće gostima je ondje nerijetko najdraži, čemu doprinosu doza intime i svojevrsne izolacije jer se ondje možete u potpunosti opustiti.

Promatrajuću kuću kroz uređenje interijera ona je oplemenjena kombinacijom stilskog namještaja, pa ondje možemo vidjeti i kombinaciju bidermajera, baroka i rokoko stila, ali i modernih komada koji zajednički čine jednu nenadmašnu scenografiju. Posebnost ove vile dakako su kupaonice u kojima glavnu riječ igraju pločice te detalji od pozlate. Pa, ako su vam moderni interijeri pomalo dosadili, Villa Perina pravi je prikaz kako stilski odlazak u prošlost u današnjim modernim vremena može izgledati vrlo atraktivno i jako efektno. Više o samoj vili možete doznati ovdje.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba