Modni dodaci

Ruksaci su najpraktičniji za putovanja i razne aktivnosti, a ovi modeli su vodootporni i mogu izdržati i najgore uvjete

Dobar ruksak trebao bi biti udoban te ravnomjerno raspodijeliti težinu na vaše najsnažnije mišiće i kosti

Bilo da se bavite planinarenjem ili volite i u gradu imati sve svoje stvari sa sobom, najpraktičnija torba za to je svakako ruksak. Fjällräven, švedski outdoor brend, s proizvodnjom ruksaka krenuo je još davne 1960. godine, a u ponudi imaju ruksake za sve vrste putovanja.

Dobar ruksak trebao bi biti udoban, ravnomjerno raspodijeliti težinu na vaše najsnažnije mišiće i kosti, noge i bedra umjesto ramena, te držati teret uz tijelo radi ravnoteže.

Fjällräven ruksaci ne dolaze samo u raznim veličinama i bojama, imaju također i čitav niz različitih svojstava, od broja i smještaja džepova, do različitih tipova otvora i mogućnosti pričvršćivanja dodatne opreme.

Pustolovni tip 1: #urbanjungle

Ako se vaše pustolovine odvijaju u urbanom okruženju za pretpostaviti je da će vam uz udobnost nošenja i prostranost, veliki faktor pri odluci biti modna komponenta. Fjällrävenovo rješenje za to je jedan od njihovih ikonskih proizvoda i najprodavaniji svjetski ruksak: Fjällräven Kånken.

Pustolovni tip 2: #outdoorliving

Za one koji vole biti na otvorenom, najbolji izbor su dva modela iz linije Greenland – Greenland Top Large (30 litara) i Greenland Zip Large (23 litre). Oba su izrađena od vrlo izdržljivog i vodootpornog G-1000 Heavy Duty Eco materijala.

Pustolovni tip 3: #outdoorlevelpro

Fjällräven ima ruksake i za najzahtjevnije; manja verzija je Kaipak, jednostavan i robustan ruksak za trekking od G-1000 HeavyDuty materijala. Veći je Kajka, s potpornim sustavom izrađenim od posebne vrste breze te sadrži golemi prednji pretinac i mnoštvo manjih pretinaca i džepova.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube