GASTRO

Rougemarin Doma ima genijalnu ponudu gotovih i polugotovih jela za Uskrs. Evo detalja

Kuhana šunka u kruhu izgleda posebno sočno

Neovisno o tome jeste li već pomno isplanirali što će se sve naći na vašem blagdanskom stolu ili o tome tek trebate početi razmišljati, vijesti iz Rougemarin Doma mogle bi vas zanimati. Prva hrvatska trgovina specijalizirana za kućno kuhanje, smještena u Petrinjskoj 2, ovog Uskrsa nudi cijeli niz gotovih i polugotovih prigodnih uskršnjih jela koji, pita li se nas, izgledaju i više nego primamljivo.

Tu je Uskršnja šunka u kruhu (1,2 kg) po cijeni od 120 kuna, nude paket od 10 domaćih jaja za 25 kuna, pincu od 350 grama za 35 kuna te Francusku salatu (800 ml) za 45 kuna. Želite li nešto konkretnije, nude i tri različito marinirana mesna komada; Uskršnji rolani janjeći but (184,50 kuna), Uskršnju janjeću roladu (575 kuna) te Uskršnju mariniranu janjeću plećku (180 kuna). Cijelu ponudu, količinu i cijene možete provjerite ovdje.

[USKRŠNJA PONUDA]I ove smo godine za vas pripremili sve što vam je potrebno za uskršnji doručak i ručak. Provjerite našu ponudu u Petrinjskoj 2 ili online na www.rougemarin.hr.

Posted by Rougemarin Doma on Wednesday, March 24, 2021

[USKRŠNJA PONUDA]Ove godine za Uskrs smo pripremili 3 vrste janjećeg pečenja, odnosno mesa za pečenje 🙂 Otkošteni i marinirani janjeći but, mariniranu janjeću plećku i janjeću roladu.

Posted by Rougemarin Doma on Friday, March 26, 2021

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba