Pravilnik upotrebi kolačića
Portal Super1.hr nedavno je unaprijedio svoja pravila o privatnosti i korištenju takozvanih cookiesa, u skladu s novom europskom regulativom. Cookiese koristimo kako bismo mogli pružati našu online uslugu, analizirati korištenje sadržaja, nuditi oglašivačka rješenja, kao i za ostale funkcionalnosti koje ne bismo mogli pružati bez cookiesa. Daljnjim korištenjem ovog portala pristajete na korištenje cookiesa. Ovdje možete saznati više o zaštiti privatnosti i postavkama cookiesa.

RECEPT

Sadržaj omogućava Podravka

Rezanci po toskanskom

Rezanci po toskanskom

Sastojci:

• 500 g Valjanih rezanaca od špinata Zlato polje
• 200 g patlidžana
• 120 g tikvica
• 2 luka
• 1 crvena paprika
• 2 rajčice
• 4 žlice maslinovog ulja
• sol
Vegeta Maestro crni papar
• listovi svježeg bosiljka

Priprema: Rajčice uronite u vrelu vodu, izvadite, ogulite im kožicu i narežite na kockice. Ostalo povrće narežite na kockice. Na zagrijanom maslinovom ulju popecite sitno narezani luk, a potom dodajte ostalo povrće. Posolite, popaprite i pirjajte oko 10 minuta. U vrelu posoljenu vodu stavite tjesteninu i skuhajte “al dente”. Tjesteninu ocijedite i umiješajte u umak. Pospite natrganim listovima bosiljka i poslužite toplo.

Izvor: Coolinarika

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba