INTERIJER

Redizajnirani boutique hotel Boškinac izgleda stvarno jako lijepo. Morali smo doznati sve o tome

Vodimo vas u preuređeni Boškinac na Pagu koji se može pohvaliti elegantnom i nenametljivom estetikom na koju nitko neće ostati imun

Krasno kameno zdanje malog obiteljskog boutique hotela Boškinac na otoku Pagu već je dobro poznata oaza mira podno borove šume, pokraj vinograda i maslinika, i sada je dobio svoje novo ruho, kako sam hotel tako i restoran. Zdanje je to koje je izgrađeno u polju, udaljeno oko 700 metara od mora te dva kilometra od Novalje, ali nerijetko se čini kao da je tamo oduvijek. S ljupkih balkona i kaskadnih terasa pruža se tako pogled na novaljsko polje koje zrači ljepotom i mirom, a koje će vas instantno začarati.

Osim toga, ovdje ćete sigurno primijetiti i sklad profinjenog luksuza i iznimne udobnosti u kombinaciji s kreativnom kuhinjom i atraktivnom vinarijom koja otkriva jedan uistinu poseban svijet mirisa, okusa i snova. Cijela priča Boškinca uspješno se nastavlja i u samom eksterijeru gdje se može opustiti uz vanjski bazen okružen ležaljkama, baldahinima i mediteranskim raslinjem uz bajkovite vidike koji budi osjećaj povezanosti između prirode i čovjeka – što je danas posebno na cijeni.

Malo je reći kako u Boškincu sve ima neku svoju dublju priču. Naime, svaka od osam prostranih soba i tri apartmana priča tako neku svoju, a povezani zajedno predstavljaju otok Pag u izvornom ozračju. I dok jedna gleda na vrtne terase i maslinike, druga soba ima brojne prozore i golemi krevet, a ona s pogledom na šumu će svojim zlatno-žutim tonovima buditi u vama dobre emocije. Neizostavan je i apartman s pogledom na tri stane svijeta, jer kako kažu iz hotela, njega uglavnom odabiru avanturisti.

Važno je spomenuti kako se u sklopu hotela nalazi i restoran koji može primiti do 60 gostiju, a prije nekoliko dana predstavljen je i novi jelovnik predvođen mladim, ambicioznim chefom Matijom Bregešem, a koji je skladno nadopunjen i novim berbama vina vinarije Boškinac. Malo je reći da su ovdje mislili na svaki detalj, ali domaćini, Mirela i Boris Šuljić (čiji je nadimak Boškinac, a po kojem je cijelo zdanje dobilo i ime), kao i njihovo ljubazno osoblje, učinit će sve da vaš boravak u Boškincu bude nezaboravan i da s otoka ponesete dio energije i mira, mirisa i osjećaja koje s vama žele podijeliti. A kako izgleda redizajnirani boutique hotel Boškinac donosimo detaljno u sklopu članka. Sigurni smo da će vas razoružati svojim osvježenim konceptom.

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba