Relax

Sadržaj omogućava Bayer

Provele smo dan s glumicom Katarinom Baban i njezinom macom Majumix. Bilo je baš zabavno

Glumicu Katarinu Baban trenutačno gledamo u seriji Drugo ime ljubavi. Glumi Tamaru, ženu koja zna što želi i spremna je na sve da dođe do cilja. Proračunata je i manipulativna, beskompromisna. Negativki Tamari, Katarina je sušta suprotnost.

Topla, brižna, suosjećajna, svestrana. Osim što glumi u seriji te u nekoliko predstava, Katarina je uspješna vlasnica modnog brenda Lilith by Katarina Baban te influencerica koju prati više od 46 tisuća obožavatelja. A koga obožava Katarina? Bez razmišljanja će reći Mjaumixa. Svoju malu, bijelu čupavu macu kojoj je iz fore dala muško ime.

Još od malih nogu Katarina je okružena mačkama; u roditeljskom domu u Osijeku imala ih je nekoliko. Zapravo cijela njezina obitelj ih voli tako da se interno zezaju kako su “mačkamame”. Tako kada Mjaumix, koji dobro podnosi vožnju i promjenu teritorija, stigne u Osijek i ondje je prava zvijezda i miljenik obitelji.

Dan s Mjaumixom počinje u 4 ujutro

“Dan nam počinje već oko 4 ujutro kad me probudi da ju nahranim. Zna me ponekad i po tri puta tijekom noći probuditi jer joj se, eto, baš tad igra. Ponekad  ne znam izaći s njom na kraj pa poludim tijekom noći. Ujutro sve zaboravim; čim mi prvi put zamjauče. Grozna sam po pitanju pedagoških mjera”, priča Katarina i dodaje kako Mjaumix tijekom dana ili spava ili radi nevolje. Noć je njezino doba. Budi se oko 21 sat i tada kreće tulum, igre lovica po stanu.

“Tvrdoglava je, ne voli kad joj se naređuje. Zna biti agresivna, a o osvetoljubivosti neću ni pričati”, priča Osječanka koja bez svoje bijele čupavice ne može zamisliti život te otkriva zašto njezina maca ima muško ime: “Jednom smo dečko i ja gledali Austin Powers gdje Dr. Evil svoju mačku doziva pjesmicom Meowmix. Kako nam je to bilo jako slatko, naša mačka je dobila hrvatsku inačicu tog imena – Mjaumix”, govori Katarina dok nam pokazuje sve Mjaumixove igračke, penjalice, četke, šampone. Obožava brinuti o njoj i naglašava da joj je posebno važno zdravlje njezine mace. “Redovito posjećujemo veterinara, a svaka tri mjeseca dajemo joj tabletu Drontal protiv parazita, glista, trakavica. Kad je Mjaumix u pitanju, ne želim ništa riskirati”, kaže Katarina.

5 razloga zašto odabrati Drontal

  • Učinkovit protiv oblića, trakavica i protozoa
  • Ukusna tableta – poslastica u obliku kosti s okusom mesa (za pse)
  • Može se koristiti kod štenaca težih od 2 kg ili kod mačića u starosti šest tjedana ili više
  • Siguran je za jednokratnu primjenu u zadnjoj trećini gravidnosti i tijekom laktacije (kod pasa)
  • Tablete se mogu uzimati neovisno o obroku

 

Sadržaj donosimo u suradnji s Bayerom

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba