VIJEST

Prostoria samo raste. Pogledajte kako izgleda njihov dosad najveći showroom otvoren u Splitu

Nakon Zagreba pa Rijeke, i Split je dobio svoj Prostoria showroom koji je ujedno i najveći u Hrvatskoj

U petak je u Splitu otvorena Prostoria, njihov dosad najveći showroom u Hrvatskoj. Na oko 600 četvornih metara na raskrižju Poljičke i Bušićeve ulice, u potpuno ostakljenom, suvremeno uređenom prostoru, izložili su s ponosom rezultate svog 8-godišnjeg rasta i razvoja.

“Jako smo sretni što konačno imamo adekvatan prostor u Splitu i što smo otvorili vrata novim suradnjama i novih lijepim pričama. Uvjereni smo da osim dobrog dizajna i publika cijeni činjenicu da smo potpuno hrvatski brand i da naša kompletna kolekcija nastaje u Hrvatskoj, pod jednim krovom na 14.000 četvornih metara proizvodnog prostora u Sv Križu Začretje.” poručio je tim Prostorije povodom otvorenja.

Uz već dobro poznate Prostoria klasike kao što su Revolve, Up lift, Polygon, Cloud, Match, u novom splitskom prostoru izloženi su i najnoviji dizajn produkti prezentirani ovog proljeća na sajmu u Milanu kao što je Lowlife sofa i nove stolice Oblikant, Bik, i nova serija namještaja za vanjsku upotrebu Osmo.

“Uvjereni smo da u Splitu postoji brojna publika koja se već veseli našem novom prostoru i da ćemo vrlo brzo privući pažnju novih ljubitelja suvremenog dizajna.” poručili su.

Prostorijine salone namještaj dosad smo mogli pronaći u Zagrebu, Rijeci i Beogradu, a sada je otvoren i u Splitu što je ujedno i značajno priznanje kada govorimo o vrijednosti i prepoznatljivosti dizajnerskog namještaja s hrvatskim potpisom kojeg često viđamo i u inozemnim kako javnim, tako i privatnim prostorima.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba