RADIO

Pronašle smo stranicu na kojoj okrećete globus i slušate radio postaje iz cijelog svijeta. Već je obožavamo

Radio Garden izbor radio postaja i glazbenih prijedloga odnosi na neku potpuno drugu razinu

S obzirom na to da ovih dana svi u svojim domovima provodimo kudikamo više vremena no što smo planirali, neminovno je da ćemo se baciti u potragu za alternativnim izvorima zabave. Za slučaj da, baš poput nas, radite od kuće, možda će vas zanimati čuti prijedloge zanimljivih radio postaja koji će svirati u pozadini, a posao učiniti nešto ugodnijim.

Domaće smo postaje ionako već apsolvirale, zbog čega smo bile jako, jako sretne kad smo naišle na stranicu Radio Garden, koja vam kroz interaktivnu kartu svijeta pokazuje gotovo sve radio postaje koje postoje, a dostupna je i u obliku aplikacije za pametne telefone.

Screenshot

 

Možete odabrati svoju lokaciju i vidjeti što se nudi u blizini, možete otići na opciju Explore i istražiti cijeli svijet, kao i označiti svoje favorite kojima se lako možete vratiti. Kako smo doznali nakon kratkog pregledavanja stranice, iza nje se krije tim entuzijasta iz Amsterdama, koji radio vidi kao medij koji je oduvijek nadilazio granice država i naroda. Svoju radio avanturu možete započeti ovdje, a mi ćemo sugerirati našeg trenutačnog favorita na koji smo naišle i koji nas je odmah osvojio, WKTE radio postaju iz Sjeverne Karoline, koja pušta blues, jazz i swing. Uživajte!

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba