HOROSKOP

Pripadnici svakog horoskopskog znaka imaju mnogo pozitivnih karakteristika. Ove su najviše izražene

Ponekad nam dobro dođe da nam netko ukaže na naše dobre osobine, posebice ako se nalazimo u vremenu briga i problema

Mnogima je studeni težak mjesec zbog retrogradnog Merkura i teško se snalaze sa svim svojim obavezama. Upravo u takvim trenucima su nam potrebni komplimenti i pohvale. Ako vam ih nitko ne daje, možda ne bi bilo loše da ih se i sami prisjetite. Svaki znak ima određene karakteristike, dobre i loše, a sada je vrijeme da prihvatite sve one dobre. Možda vam pomogne da se napokon malo pokrenete.

OVAN

Ovnovi su poznati po tome što su pravi ratnici za sve, posebno za ljubav. Znaju što znači inovacija i kreativnost, a često su jako otvoreni i iskreni. Uvijek su spremni na akciju, vole spontanost i entuzijastični su zbog čega su omiljeni u društvu. Ovnovi su česti vođe, a kada vole, vole strastveno i jako.

BIK

Bikovi, kako im znak i nalaže, vrlo su izdržljivi i snažni, ali i ustrajni u onim stvarima koje smatraju važnima. Vole graditi stvari od početka do kraja i rijetko odustaju. Realni su oko svih svojih problema i iako su nekada možda malo sporiji u odlukama, uvijek će biti u potpunosti sigurni u njih. Romantični su i traženi su ljubavnici.

Blizanci

Spontani i mobilni najbolje su karakteristike blizanaca. Uvijek su jako dobro društvo jer daju najbolje savjete i nikada nisu dosadni. Kod njih se uvijek događaju neki interesantni trenuci, a kako su jako fleksibilni, gotovo im ništa ne predstavlja problem. U ljubavi su otvoreni i vole voljeti.

RAK

Rakovi su vrlo uporni i jako se dobro brinu za druge. Odlični su za davanje savjeta i otporni su na sve negativne stvari koje možda dolaze u njihovom smjeru. Delikatni su i vole luksuz, znaju se pobrinuti za sebe. Ne diskriminiraju i tolerantni su, a ako su zaljubljeni, tu osobu drže kao kap vode na dlanu.

LAV

Lavovi su jedan od najstabilnijih znakova u zodijaku i iznimno su vjerodostojni. Jako su ponosni na ljude koje vole i iskreni su, pod svaku cijenu. Nikada neće odustati od svojih namjera niti navika. Za razliku od mnogih, lavovi su potpuno samostalni i zreli. Jako su dragi i privlačni zbog čega ih voli svako društvo.

Djevica

Djevice su inteligentne te vole osjećati kao da su korisne. Praktične su i lako će reagirati na brzinu. Odlične su u kombiniranju jednostavnosti i kreativnosti. Vrlo su konkretne i točne te su dosta neovisne o drugima. Nikada neće biti pune sebe već će druge staviti ispred svojih potreba.

Vaga

Vage će uvijek pronaći prave riječi i rješenje za svaki problem. Vrlo su iskrene i otvorene te poprilično kreativne. Imaju posebnu razinu gracioznosti u svom ponašanju. Fenomenalne su u raspravama te su najčešće dobra kombinacija kreativnosti, ozbiljnosti i slobodnog života. Jako dobro balansiraju nepovezivo zbog čega im se mnogi dive.

ŠKORPION

Škorpioni imaju snažnu povezanost s ljudima i vrlo su inteligentni. Imaju moć vratiti se ‘iz mrtvih’ nakon teških situacija. Kada se nečega prime neće odustati jer su vrlo uporni i jasni u svojim namjerama. Vole kao niti jedan drugi znak, intenzivno i punim srcem i tijelo. Posebni su.

Strijelac

Optimistični su i entuzijastični oko najmanjih i najvećih stvari u životu. Tolerantni su i ne diskriminiraju. Velikodušni su i tople osobe koje svi rado imaju u životu. Avanturističkog su duha i vrlo zabavni. S njima nikada nije dosadno jer znaju što to znači dobar život.

Jarac

Jarčevi pružaju potpunu vjernost, autentični su i iskreni. Odlično im ide gospodarenje vremenom i vrlo su praktični. Pametni su i puni mudrosti koje znaju iskoristiti i za sebe. Vrlo su otporni na negativne komentare ili događaje iako su jako emotivni. Znaju se izboriti za sebe.

Vodenjak

Vodenjake je nemoguće pokvariti ili im promijeniti mišljenje kada u nešto vjeruju. Otvorenog su uma i tolerantni te samostalni i sposobni. Idealisti su, humoristični i često ugodno iznenade svojom pojavom. Vodenjaka je jako dobro imati za prijatelja.

Ribe

Ribe su rođeni kreativci koji jako dobro razumiju unutarnju povezanost s drugim ljudima. Odlični su kameleoni i vrlo su prilagodljivi svim situacijama na van. Jako su empatični i vrlo su dobri u komunikaciji. Znaju što znači ljubav i jako je cijene, ali i znaju kada je vrijeme da uzmu vlastiti prostor i odmore.

*Ilustracije su djela Chantal Caduff preuzeta sa Giphy.com

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba