Relax

Princeza Eugenie udat će se za dečka Jacka Brooksbanka u istoj kapelici kao Meghan i Harry

Na vjenčanje će princeza pozvati i 1200 uzvanika

Nakon spektakularnog vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle, ove godine slijedi još jedno kraljevsko vjenčanje. Unuka kraljice Elizabete i kći princa Andrewa, Eugenie, na jesen se udaje za dugogodišnjeg dečka Jacka Brooksbanka.

Par će se vjenčati 12. listopada na istom mjestu kao Harry i Meghan – u kapeli sv. Jurja u Windsoru u kojoj su se vjenčali mnogi kraljevski parovi. Također, princeza Charlotte ponovno će preuzeti ulogu djeveruše, a princ George mladoga paža.

Jack kod prošnje nije imao prsten

Na vjenčanje je pozvano i 1200 članova javnosti koji će dočekati dolazak para ispred kapele, uživo slušati prijenos ceremonije te ih pozdraviti kada izađu kao supružnici. Baš kao vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, Eugenie i Jack provest će se Windsorom u kočiji nakon obreda.

Da podsjetimo, par se zaručio u siječnju 2018. dok su bili na odmoru u Nicaragui, ali Jack kod prošnje nije imao prsten, što ga niti malo nije omelo. Naime, htio je biti siguran da će se Eugenie svidjeti onaj koji joj je izabrao pa je pričekao da ga oboje još jednom prouče prije kupnje.

Inače, Eugenie i Jack su u vezi već sedam godina, a upoznali su se u Verbieru u Švicarskoj.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba