PROMO

Prekrasna vinarija Kabola u scenama filma Čuvaj me s leđa 2

Jedinstveni ambijent jedne od najljepših vinarija pored pitoresknog Momjana sve više privlači filmsku industriju

Na imanju poznatog vinskog brenda Kabola Salma Hayek, Samuel L. Jackson i Ryan Reynolds snimali su kadrove holivudskog blockbustera “Čuvaj me s leđa 2” ili u originalu “Hitman’s Wife Bodyguard”, koji se upravo prikazuje u hrvatskim kinima. Nakon što su ispred prekrasne Kaboline kamene stancije u okruženju vinograda snimili atraktivne akcijske scene, glumci su uživali u miru i u pogledu koji puca sve do mora i Alpa, a za uspomenu na ovo magično mjesto od vlasnika vinarije Marina Markežića dobili su Kabola Magnum pjenušac Re.

produkcija Lionsgate/Millennium films

“Iznimno me veseli što ljepotu ovog mjesta sve više prepoznaje i filmska industrija. Osim ove popularne akcijske komedije, 2Cellos su na našem imanju snimili spot, a ove godine tu su se snimali kadrovi i za jedan slovački film. Kada se “Čuvaj me s leđa 2″ počeo prikazivati u kinima, naši gosti koji su ga gledali prepoznali su stanciju i vinograde i oduševljeno su nas zvali i slali nam poruke”, rekao je Markežić.

produkcija Lionsgate/Millennium films

Ljepotama Hrvatske posebno je oduševljena Salma Hayek, u našu se zemlju zaljubila na prvi pogled, a sa snimanja prije dvije godine podijelila je nekoliko fotografija na Instagram profilu koje su vidjeli milijuni njezinih obožavatelja. Ekipa filma u Istri, Rijeci i Zagrebu snimala je prije dvije godine dulje od dva tjedna pa se Salmi Hayek pridružila čitava obitelj. Sa suprugom i kćerkom u Istri je provela uskrsne praznike, posjetili su Brijune i Pulu, a u istarskim šumama tražili su tartufe.

arhiva Kabola
produkcija Lionsgate/Millennium films
produkcija Lionsgate/Millennium films

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube