KREATIVNI NATJEČAJ

Sadržaj omogućava Jysk

Prati svoju ideju uživanja i osvoji uređenje balkona u vrijednosti do 5.000 kuna

Vrijeme je za uređivanje balkona, koje je posebno slatko ako je poklonjeno

Stiglo nam je proljeće, grad se probudio iz zimskog sna i odmah smo nekako živnuli. Novo godišnje doba uvijek sa sobom donosi i neke nove ideje oko interijera ili bolje rečeno eksterijera. Sve više vremena provodimo vani, a ako smo ti sretnici da imamo balkon, nerijetko ga volimo uređivati i preuređivati, zar ne? Malo je reći kako balkon može postati naša mala oaza za opuštanje, čitanje knjige, upijanja zraka sunca, ali i sjajno mjesto za ispijanje omiljene šalice kave ili čaše vina s prijateljima. Upravo iz tog razloga možemo reći kako u topliji danima zbilja uživamo provodeći vrijeme u tom možda malom, ali bitnom kutku u stanu.

Jysk

Kod njegovog uređenja isto tako u posljednje vrijeme volimo se inspirirati i danskim receptom za sretan život koji popularno nazivaju hygge, a najbolje ga opisuje prisutnost u trenutku, užitak, zahvalnost, sklad, udobnost, zajedništvo, atmosfera i zaklon. Zaklon je mjesto mira i sigurnosti, a to može biti bilo koja prostorija u našem stanu. U proljeće i ljeto neka ta oaza bude upravo naš balkon na kojem možemo sve to postići njegovim uređenjem i detaljima koji će doprinijeti cjelokupnoj atmosferi. Lounge namještaj, mekani prekrivač, jastučići, svijeća ili lanterna, kakav mini vrt s cvijećem ili začinskim biljem, na vama je da se poigrate detaljima i pratite svoj osjećaj ugode.

Imajte na umu da balkon možete iskoristiti i za vaše obroke; doručak na suncu, ručak pod suncobranom ili večeru pod zvijezdama kako biste maksimalno iskoristili toplije vrijeme na otvorenom koje je pred nama. To sve skupa ne mora biti gozba samo za vaše tijelo, već i za dušu.

OSVOJI UREĐENJE MALOG I VELIKOG BALKONA

Opće poznato je da u JYSKu možete naći odlične stvari za uređenje doma, a dobra vijest je da možete sudjelovati i u nagradnom natječaju koji traje od 8. do 13. travnja i osvojiti vrijedne nagrade u čak dvije kategorije.
Biramo pobjednike u dvije kategorije. U kategoriji Veliki balkon dobitnik osvaja budžet od 5.000 kuna za kupnju vrtnog namještaja i dekoracija u JYSK trgovini. U kategoriji Mali balkon dobitnik osvaja budžet od 2.500 kuna za kupnju vrtnog namještaja i dekoracija u JYSK trgovini. Sretni dobitnici sudjeluju i u snimanju videa u kojem sa Super1 i JYSK timom uređuju svoje balkone. Pa, ako ste u fazi promišljanja kako urediti i preurediti vašu urbanu oazu, čini nam se da smo sjajno doskočili tom problemu. Sretno!

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba