DIZAJN INTERIJERA

Posljednjih dana svi putevi vode u Istru. Ondje smo pronašle jedan divan smještaj u kojem možete predahnuti

Ako ste u potrazi sa smještajem za odmor na području gdje je rizik od potresa minimalan, onda je to definitivno Istra

Prema karti potencijalnog seizmičkog hazarda u Hrvatskoj, Istra se uz Slavoniju navodi kao najsigurnija regija po tom pitanju. To da su se upravo ondje zaputili mnogi na kratki predah nakon razornog potresa koji je 29. prosinca zadesio Hrvatsku, tko je dakako imao mogućnost i priliku, nimalo ne čudi. Tim povodom mi smo pronašle jedan divan smještaj, i to na brežuljku u blizini Labina. Konkretno, u pitanju je vila Iron Lady u mjestu Gondolići za čiji je projekt i dizajn zaslužan Boris Ružić, a iz koje se pruža prekrasan pogled na vrhove Učke i Plominske Gore, na turističko mjesto Rabac, ali i otok Cres. Iza njezinog pitoresknog izgleda koji podrazumijeva nekarakteristični vanjski izgled te fasadu u betonu s kombinacijom starog istarskog kamena i željeza, krije se i njezina jednako impresivna unutrašnjost. Interijer tako u vili Iron Lady zrači ambijentom ispunjenim toplinom drva i svježinom sirovih materijala.

Objekt je to koji se proteže na 100 četvornih metara, a koji se može pohvaliti s dvije etaže. Tako se u prizemlju kuće nalazi dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, ali i kupaonica, dok su na katu smještene dvije spavaće sobe i druga, veća kupaonica. Sve to skupa vilu čini idealnim smještajem za četiri osobe, a po potrebi primit će ih i šest. Uz to, kuća je opremljena s nekoliko klima uređaja po prostorijama te ima i centralno grijanje, kao i unutarnji kamin što znači da će vam ondje biti ugodno i u hladnijim mjesecima kao recimo sada.

Neizostavan dio ondje jest i samo okruženje vile koje gostima omogućuje sjedinjenje s prirodom u mirnom ambijentu, a tu su i bazen sa sunčalištem te vanjski roštilj u zbilja prostranom vrtu koji je zapravo sjajna ekstenzija interijera. Dio koji je ovdje posebno ističe svakako je uređenje koje ukazuje da se u tom procesu vodilo računa o svakom kutku i komadu. Elegancija, moderni dizajn, suptilnost i fluidnost stila ovaj smještaj podsjećaju na kakav sekundarni topli dom u kojem će se svatko uspjeti relaksirati, naspavati i malo umiriti misli, a danas je to mnogima prijeko potrebno. Više o samoj vili možete doznati ovdje.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba