Instagram

Popularna Instagram destinacija uzrokovala velike probleme. Svi dolaze, a u blizini nema toaleta

Famozna plava kućica u Perthu koja je osvojila Instagram zajednicu u svojoj okolini krila je jedan veliki problem. Sada će konačno biti riješen

Oduvijek su postojale svjetske destinacije koje su nerijetko bile okarakterizirane kao popularna turistička mjesta, zbog niza različitih faktora. Danas je ta priča malo drugačija, a institucija koje ih brzo prigrli i još brže odbaci definitivno je Instagram. Jedan od takvih punktova definitivno je i upečatljiva plava kućica, koju ste vjerujem već uočili na ovoj popularnoj društvenoj mreži, a nalazi se na rijeci u australskom Perthu.

Cijeli postav oko nje zapravo je prilično jednostavan jer tehnički imamo školski primjerak šarmantne kućice, samo što je na vodi. Načinjena je od drva, u pastelnoj plavoj nijansi, a do nje vodi drveni most. Sve što vi trebate napraviti za mega uspješnu fotku jest stati nonšalantno na mostić (hint: najbolje fotke su one ako se pravite da hodate, pa ste kao eto uhvaćeni), iza vas je plava kućica, i naravno, rijeka. Još ako vas vrijeme posluži, imate instantni hit koji će pokoriti insta svijet, a kod vaših pratitelja izazvati zavist epskih razmjera.

View this post on Instagram

feeling a little blue

A post shared by Alany Azzuddin (@alany_azz) on

No, da ovdje i nije sve tako idilično kako inače je u Instagram svijetu, govori činjenica da na ovom punktu nema u blizini toaleta. Koliko god vam to banalno sada zvučalo. I tu nastaje problem. Instagrameri u hordama ovdje dolaze, a toaleta ni na vidiku. Tek prvi udaljen je čak dva i pol kilometra, a vlasnik obližnjeg restorana pruža otpor u davanju samo takve usluge – korištenja toaleta.

View this post on Instagram

Arvo ☀️

A post shared by NAÐRA (@nadhra.h) on

Kako bi tom problemu doskočili i rasteretili posjetitelje famozne plave kućice, vlasti su odlučile promptno reagirati te osigurati i sagraditi toalet u neposrednoj blizini kako bi se cijela situacija riješila na obostranu korist. U ovaj pothvat odlučili su tako investirati čak 279.000 dolara, što je ujedno i dokaz te još jedna potvrda koliko je Instagram i dalje moćan te bitan – ako ste možda u to ikada posumnjali. Pa eto, ako ste uskoro namjeravali potegnuti do Pertha i do ove kućice, svi preduvjeti za obilazak bit će vam osigurani. Ne brinite!

View this post on Instagram

Day 1 …… This is good ….. THIS IS GOOD , THIS IS very GOOD I have been doing this photo challenge for nearly 6 years and I have always wanted to take a photo of this boat shed but have never done it , last week I had to drop Amy in Nedland early for a fundraiser and made the effort to stop and snap some photos so happy I did took me 10 minutes to cross the road each way a peak hour but little things can make me happy ??? #fms_thisisgood #thisisgood #seekthepositive #littlemomentsapp #fatmumslim #fms_pad #fmspad #nothingisordinary_ #nothingisordinary #crawley #boatshed #blue #simple #water #swanriver #perthisok #waisok #mylifeinphotos #capturethemoments #thelittlethings #theeveryday #sky #clouds #jetty #classic #Perth #love #mountsbayroad #blueboatshed

A post shared by Lorin Lenz (@lozlenz) on

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube