Horoskop

Počela je vladavina Rakova, emotivaca koji će napraviti baš sve da ljudi oko njih budu sretni

Zbog svoje osjetljive prirode, iznimno su emocionalni, ali i lako uvredljivi

Rakove, čija vladavina započinje 21.6. i traje do 20.7., prepoznat ćete po veselom i zaraznom smijehu kojim osvajaju sve oko sebe. Jedan su od najintenzivnijih znakova u zodijaku, ali i najviše rasijani, baš poput pravog raka koji se kreće u svim smjerovima.

Ipak, mogu pretrpjeti mnoge nedaće i na kraju izaći još snažniji, s još jačim oklopom. Ovo su neke njihove najpoznatnije karakteristike.

Odani su onima koje vole i cijene

Rakovi su nevjerojatno odan znak, ali najviše prema onima koji su im najbliži – obitelji i prijateljima. Za njih će napraviti sve da su zadovoljni i zbrinuti pa čak i žrtvovati se na razne načine. Ponekad su malo previše zaštitnički nastrojeni, što bi ljudima oko njih moglo predstavljati teret.

Nemaju problema s iskazivanjem osjećaja

Osim Riba, Rakovi su najemotivniji znak zodijaka, a to znači da osjećaju duboko, a to i pokazuju na razne načine. Nije im problem reći što im leži na srcu, često će se i rasplakati, ali samo zato jer žele da i oni i svi oko njih budu sretni, zadovoljni i voljeni.

Jako se dobro snalaze u ulozi vođe tima

Zbog svojeg takozvanog majčinskog instinkta i želje za kontrolom, većinom se pokažu jako sposobnim vođama na koje se kolege mogu osloniti. Međutim, trebali bi pripaziti da njihova želja da budu glavni ne preraste u arogantnost, snobizam i bezobzirnost prema drugima.

Žude za dubokim, romantičnim odnosima

Među Rakovima i Račicama se lako može naći onih koji su se vjenčali sa svojom srednjoškolskom ljubavi jer oni sanjaju o dugoročnom odnosu punom ljubavi u kojem se potpuno prepuštaju partneru i on njima. Seks bez osjećaja ih nimalo ne zanima.

Lako se uvrijede i onda povuku u svoju ljušturu

Koliko god znaju biti veseli i zabavni, iznimno se lako uvrijede zbog raznih sitnica i tuđih propusta. Tada se samosažalijevaju i misle da nikome nije stalo do njih te se povlače u rakovsku ljušturu.

Otvorenog su uma, ali vole rutinu

Rakovi baš i nisu ljubitelji rizika jer imaju određeni strah od vanjskog svijeta, a rutina im daje osjećaj sigurnosti. Bez obzira na to, trude se biti otvorenog uma, prilagoditi se svakoj situaciji i dobro se zabaviti.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube