GASTRO

Pet načina za pripremu slasne domaće granole uz koju nećete pomisliti na kupovnu

Ovih bi vas nekoliko recepata moglo uvjeriti da ne preskačete doručak

Granola je u posljednjih nekoliko godina postala jedna od popularnijih opcija doručka, kako u svijetu, tako i kod nas. Riječ je o kombinaciji zobenih pahuljica, orašastih plodova, kokosovog ulja ili maslaca (ili neke druge masnoće) te meda (ili nekog drugog zaslađivača po želji), koja se radi u pećnici. Jede se uz obično ili biljno mlijeko, jogurt, ili u slučaju da vam se baš jako jede slatko, i samostalno u manjim količinama.

Gotova se granola može kombinirati uz svježe voće i preljeve po želji, a najbolje od svega je što se priprema vrlo lako i sviđa gotovo svima. Kad drugi put primijetite da preskačete doručak, toplo vam savjetujemo da priliku pružite domaćoj granoli, i to uz jedan od ovih nekoliko provjerenih YouTube recepata chefova i blogera.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube