GASTRO

Pet načina za pripremu domaćeg kesten pirea uz koje ćete zaboraviti na kupovni

Početak jeseni ne može proći bez uživanja u jednoj od najpopularnijih slastica. Znamo kako je pripremiti i kod kuće

Nakon što smo se pozabavile s receptima u kojima glavnu riječ vodi buča, stiglo je vrijeme da se posvetimo još jednoj omiljenoj jesenskoj namirnici. Kestene obožavamo jesti i same, ali priznat ćemo da dobrom kesten pireu posebno teško odoljevamo. Volimo ga jesti u starim zagrebačkim slastičarnicama, ali ove smo se godine, s obzirom da više vremena provodimo kod kuće, odlučile isprobati napraviti same.

Na YouTubeu smo pronašli hrpu fora recepata domaćih gastro vlogera, a dobra je vijest što su svi vrlo jednostavni. Osim toga, cijeli proces traje pripreme poprilično kratko i vjerujte nam, neće vam ga biti problem iznova prolaziti kad god osjetite želju za slatkim. Uz četiri recepta za klasičnu verziju, za one ambicioznije smo pronašle i jednu malo drugačiju, kesten pire u kolaču. Sve ih provjerite u nastavku.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba