Povratak u školu

omogućava Arena Centar

Pet kombinacija za velike i male školarce koji ozbiljno drže do trendova i mode

Sve što školarcu treba pronašle smo na jednom mjestu

Rujan je nekako uvijek mjesec novih početaka koji, priznali mi ili ne, imaju velike veze s početkom nove školske godine. S ovom godinom su nam, primjerice, stigla nova pravila odgovornog ponašanja, ali, na svu sreću, i nove kolekcije, trendovi, modni smjerovi. Za roditelje, školarce i prosvjetne djelatnike prvi tjedan škole je gotov, a uzbuđenje i prvi dojmovi pomalo su se slegnuli. Sada je idealan trenutak da se, kada već pričamo o novim počecima, u miru otkrije mjesto u kojem je #siguranshopping nepresušan izvor novih trendova i zabave za cijelu obitelj.

Uključi se u Super1 veliko istraživanje, ispuni anketu i osvoji Arena Centar poklon karticu od 1000 kuna za shopping

To mjesto je definitivno Arena Centar i Arena Park u kojima smo pronašle sve od A do Ž za školarice te kroz nove kolekcije detaljno proučile trendove. U nastavku donosimo nove smjernice za modno osviještene male i velike predškolarce i školarice, od vrtića do srednje škole.

Igra malih brojeva

Onako na prvu čini se da je predškolski svijet strogo podijeljen na ružičasti i plavi. Ali nije to baš tako. U njemu ima mnogo mašte, preslatkih efekata, superjunaka, tila, točkica.

Za vrtić: Komplet za djevojčice Idexe, 174 kn; Ruksak Bubamara, 129,90 kn; Deka Dormeo, 79,95 kn; Plave cipelice Pitarosso,, 199 kn, Ružičaste cipelice Froddo, 368 kn

Ružičasta u tragovima

Sudeći prema kolekcijama pristiglih u dućane Arena Centra i Arena Park, ružičasta je boja vladarica ove sezone. Ona se nosi prema novim pravilima – u tragovima. Ružičasta jest boja koju djevojčice i djevojke nekako najviše vole, ali dizajneri su se probrinuli da toj nježnoj nijansi daju neku posebnu snagu. Tako se sada ružičasta druži s kontrastnim bojama, posebno bijelom i crnom. U back to school kolekcijama  ružičasta je detalj kojeg je teško ne primijetiti ma koliko decentan bio.

Za djevojčice: Ruksak, Hoću knjigu, 449,90 kn; Trenirka, Extrasports, 449 kn; Olovke, Kik, 14 kn; Tenisice, CCC, 229 kn; Pernica, dm, 29,90 kn

Stil je u detaljima

Viši razredi, više sjaja. Kulerske traper jakne i girly tenisice opet imaju svoje idealne partnere s drugog spektra stila. Riječ je, dakako, o modnim detaljima među kojima su nam ove sezone najdraži šminkerski okviri dioptrijskih naočala s obaveznim lancem te končane narukvice s fora privjescima.

Uključi se u Super1 veliko istraživanje, ispuni anketu i osvoji Arena Centar poklon karticu od 1000 kuna za shopping

U Arena Centru pronašle smo i vrlo upečatljive satove te primijetile kako je, barem što se detalja tiče, sjaj bijelog zlata ono što se posebno cijeni.

Za tinejdžerice: Dioptrijske naočale, Ghetaldus, 743,20 kn; Traper jakna, LC Waikiki, 149,90 kn; Tenisice, Ecco, 1099 kn; Narukvica, Argentum, 110 kn

Praktično je fantastično

Muška moda u posljednjih je nekoliko godina sklona pretjerivanju. Pod time prije svega mislimo na dizajn, igru velikim formatima i naglašenim detaljima. Hit su hoodice s oversized kapuljačama i glomazni ruksaci u koje uistinu stane cijeli svijet.

Uključi se u Super1 veliko istraživanje, ispuni anketu i osvoji Arena Centar poklon karticu od 1000 kuna za shopping

Osim toga, otkrivena je još jedna dimenzija frajerskog stila: praktičnost i udobnost koju osiguravaju pažljivo odabrane tkanine jednostavne za održavanje. Naravno, gadgeti – sportski i techno- također imaju praktičnu, funkcionalnu, ali i stilsku odrednicu. Evo, našeg izbora iz Arene Centra i Arena Parka.

Za tinejdžere: Hoodica, Benetton, 239 kn; Ruksak, Kruna Mode, 599 kn; Laptop HP Brand store, 3599 kn; Boca za vodu, Polleo Sport, 54,99 kn; Tenisice, Mass, 379 kn

Bez obzira trebate li detalje za svoj kućni ured, namirnice za obiteljski jelovnik, sportsku opremu ili jesensku garderobu za povratak u urede, sve što trebate možete pronaći u Arena Centru i Arena Parku, gdje vas očekuje ugodna i sigurna kupnja te mnoštvo akcija i popusta.

Uključi se u Super1 veliko istraživanje, ispuni anketu i osvoji Arena Centar poklon karticu od 1000 kuna za shopping

U Arena Centru i Arena Parku pronaći ćete Baš sve do A do Ž za cijelu obitelj te sigurno i opušteno kupovati.

Sadržaj nastao u suradnji sa Arena Centrom

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba