DIZAJN INTERIJERA

Pažljivo projektirana i izvrsno uklopljena u okoliš. Vodimo vas u jednu lijepu modernu vilu u Istri

Razgledajte suvremenu vilu u zapadnom dijelu Istre u kojoj bismo voljeli odmarati ovo ljeto. Posebno nas se dojmio infinity bazen

U zapadnom dijelu istarskog poluotoka u selu Medvidići između Poreča i Rovinja smjestila se prekrasna Vila Gin & Tonic. U pitanju je dizajnerska kuća za odmor na ekskluzivnoj lokaciji, usred prirodnog zelenila i potpuno je ograđena. Privatnost i mir ondje su tako zajamčeni. Vila Gin & Tonic pažljivo je projektirana i arhitektonski izvrsno uklopljena u brdoviti okoliš, a prostire se na parceli od 1100 četvornih metara. Ono po čemu je između ostalog posebna jest i činjenica da se kuća sastoji od dva dijela koji su povezani ostakljenim hodnikom, a koji čuva neprekinutu nit svjetlosti i prozračnosti koju ovaj objekt nudi u svom interijeru.

Što se tiče prostorne organizacije i uređenja, ova luksuzna oaza sastoji se od velikog dnevnog boravka spojenog s blagovaonicom i potpuno opremljenom modernom kuhinjom. Gostima su na raspolaganju ondje četiri spavaće sobe, od kojih tri imaju udobne bračne krevete, a jedna je s dva odvojena kreveta; sve sobe imaju klima-uređaj i stilski uređenu kupaonicu s tušem bez praga. Cijeli interijer uređen je u modernom stilu, a prevladavaju drvo, elegantni detalji, kao i sive predimenzionirane pločice.

Ova suvremena priča nastavlja se i u eksterijeru gdje goste čeka natkrivena terasa s roštiljem i pograničnim dijelom bazena što sve skupa djeluje poput dnevnog boravka i blagovaonice na otvorenom. Upravo ondje gosti se mogu opustiti i u golemom infinity bazenu od 65 četvornih metara s integriranom hidromasažom. Vila Gin & Tonic može primiti maksimalno do osam osoba, a više informacija o samom smještaju i cijenama možete doznati ovdje. U sklopu članka pak pogledajte kako izgleda u cijelosti.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba